SRCE VATRENO / Bivši kapetan Hrvatske: 'Neće nam biti lako'

Image
Foto: PIXSELL/ARHIVA

Govoreći o reprezentaciji Srbije Niko Kovač je istaknuo da, iako se radi o mladim igračima, su to već sada odlični pojedinci koji igraju u jakim europskim klubovima i da neće biti lako u večerašnjem okršaju s njima.

22.3.2013.
14:09
PIXSELL/ARHIVA
VOYO logo

"Pritisak na igrače izuzetno je velik i dobro je što utakmica počinje za nekoliko sati, jer u onom trenutku kada sudac označi početak susreta siguran sam da će nervoze nestati i da će igrači na terenu najbolje pokazati što znaju. Iako neće biti lako, vjerujem u našu pobjedu protiv reprezentacije Srbije", rekao je na konferenciji za novinare u Varaždinu izbornik mlade reprezentacije NikoKovač.

Kovač je napomenuo kako se radi o važnoj i teškoj utakmici budući da je imperativ zadržati bodovni priključak sa Belgijom koja je izuzetno jaka i moćna reprezentacija. Govoreći o reprezentaciji Srbije Kovač je istaknuo da, iako se radi o mladim igračima, su to već sada odlični pojedinci koji igraju u jakim europskim klubovima i da neće biti lako u večerašnjem okršaju s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada reprezentacija U-21 odradila je danas u Varaždinu trening uoči nedjeljne utakmice sa Švedskom čime je završen mini-ciklus priprema.

"U ovih nekoliko dana odradili smo 4-5 jako dobrih treninga i sutra nam ostaje još jedan laganiji trening uoči utakmice. Utakmica protiv Švedske pokazat će snagu naših mladih igrača i gdje su trenutno oni kada ih usporedimo sa dobrom i uigranom momčadi poput Švedske", kazao je Kovač i napomenuo da je Švedski sastav odlično organiziran, čvrst i jako kvalitetan o čemu govori i sinoćnja pobjeda protiv mlade momčadi Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač će u nedjeljnom susretu, kao i u svim narednim utakmicama, od svojih igrača tražiti maksimalnu disciplinu i odgovornost koja bi trebala donijeti željene rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo