U RIJECI NIŠTA NE ŠTIMA / Bivšeg reprezentativca potjerali zbog porcije ćevapa

Nema mira ni na riječkoj Kantridi. U Maksimiru su imali slučaj 'Vida i pivo', a u Rijeci je porcija ćevapa bila kobna za Juricu Vranješa. Bivši hrvatski reprezentativac udaljen je iz momčadi jer je nakon poraza od Cibalije u Vinkovcima u službeni autobus unio hranu koja nije za sportaše. Vranješ tvrdi sve je farsa.

4.10.2012.
20:54
VOYO logo

Nakon 12 godina Bundeslige Vranješ se vratio u Rijeku iz koje ga sada tjeraju zbog ćevapa. Jeo ih je u klupskom autobusu nakon utakmice u Vinkovcima.

"Ako je to problem onda stvarno ne razumijem strategiju od kluba“, čudi se Vranješ.

Kaže da je bio gladan, a osiguran sendvič i jabuka nisu mu bili dovoljni. Zna da ga je trener Scoria vidio da jede u autobusu, ali nije reagirao. Tek nakon dva dana obaviješten je da će biti kažnjen.

"To su stare trenerske igre gdje, kada nešto ne ide po planu se napravi nešto da se skrene pozornost s neuspjeha“, uvjeren je bivši 'kockasti'.

A ne ide ih štošta. Ispali su iz Kupa od trećeligaša i priznaju, osramotili se u Vinkovcima. Zato su igrači i stručni stožer financijski kažnjeni.

Treninzi su mu zabranjeni. Nije tajna da Vranješ ima dobar ugovor i malu minutažu. Ipak, čašu klupskog strpljenja prelili su ćevapi.

Klub je odlučio ponuditi mu raskid ugovora, a potpisati ga neće jer se ne smatra krivim, a za konačnu odluku čeka se nedjelja i dolazak predsjednika Miškovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo