BABY-SCHUMI NAJAVLJUJE: / Bit ću svjetski prvak

Image

Sebastian Vettel,najmlađi pobjednik utrke Formule 1, kojeg su njemački mediji počeli zvati Baby-Schumi, izjavio je kako će ga svijet pamtiti kao svjetskog prvaka.

16.9.2008.
15:07
VOYO logo

Najmlađi pobjednik utrke u Formuli 1 svih vremena, Sebastian Vettel iz Toro Rosso tima, tvrdi da ima sve što je potrebno da jednog dana postane svjetski prvak.

Pobjeda na Velikoj nagradi Italije dala je 21-godišnjem vozaču "krila", njemački mediji počeli su ga uzdizati i nazivati Baby-Schumi, a Vettel ima koji sada ima dovoljno samopouzdanja tvrdi da će ga svijet jednog dana pamtiti kao svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Bit ću svjetski prvak, a hoće li se do dogoditi na početku moje karijere ili kada ću biti nešto stariji uopće mi nije važno. Samo da se zna, pobjeda me nije promijenila, jednak sam kakav sam bio i prije nje. Moj je cilj slaviti u svakoj utrci u kojoj nastupam, no znam da do vrha vodi dug i zavojit put - kazao je.

Inače, čak 67 posto Nijemaca koji su pristupili Bildovoj anketi smatra da će Vettel biti jednako uspješan vozač kao sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo