BIT ĆE TO NA VALENTINOVO: / Od mame je doznao kako je izabran na All-Star

Image
Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP
29.1.2016.
10:10
Ezra Shaw/Getty Images/AFP
VOYO logo

Posljednji put Warriorsi su imali trojicu igrača na All-Staru 1976. godine, kad su ih predstavljali Rick Barry, Phil Smith i Jamaal Wilkes.

U petorci Curry, Bryant, Durant, Westbrook i Leonard

Uz dvojicu 'ratnika' treneri su u momčad Zapada uvrstili DeMarcusa Cousinsa (Sacramento), Jamesa Hardena (Houston), LaMarcusa Aldridgea (San Antonio), Chrisa Paula (LA Clippers) i Anthonyja Davisa (New Orleans), a početnu petorku koju su izabrali navijači čine Stephen Curry, Kobe Bryant (LA Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City), Kawhi Leonard (San Antonio) i Russell Westbrook (Oklahoma City).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bio moj životni san. Želio sam da se ovo jednog dana dogodi, ali nisam mogao ni zamisliti da će do toga doista i doći", prokomentirao je svoje prvo uvrštanje u All-Star momčad 25-godišnji Draymond Green kojeg je o tome u telefonskom razgovoru obavijestila mama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U početnoj petorci momčadi Istoka naći će se LeBron James (Cleveland), Paul George (Indiana), Carmelo Anthony (New York), Dwyane Wade (Miami) i Kyle Lowry (Toronto), a pridružit će im se DeMar DeRozan (Toronto), Jimmy Butler (Chicago), Paul Millsap (Atlanta), Andre Drummond (Detroit), Chris Bosh (Miami), John Wall (Washington) i IsaiahThomas (Boston).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović i Hezonja na All-staru vikendu

Momčad Zapada vodit će strateg San Antonija Gregg Popovich, a na klupi Istoka sjedit će sadašnji trener Clevelanda Tyronn Lue koji je bio pomoćnik smijenjenom Davidu Blattu. Utakmica će biti odigrana 14. veljače u Air Canada Centreu u Torontu, gdje će dvije večeri ranije, 12. veljače, hrvatski reprezentativci Bojan Bogdanović i Mario Hezonja zaigrati u selekciji Svijeta protiv selekcije američkih igrača u sudaru momčadi sastavljenih od košarkaša koji su novaci ili igraju svoju drugu sezonu u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo