BIŠĆAN POJAČAO RIJEKU BIVŠIM SUIGRAČEM: / 'Sretan sam što sam se vratio, a zna se koji je glavni razlog što sam opet tu'

Image
Foto: PIXSELL

Rijeka je pojačala svoje redove dvojicom bivših dinamovaca.

5.2.2019.
8:29
PIXSELL
VOYO logo

Ivan Tomečak i Robert Murić novi su igrači bivšeg hrvatskog prvaka Rijeke. Potvrdio je to klub na službenoj stranici. Murić, bivši igrač Dinama i Ajaxa, potpisao je ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produljenja suradnje na još godinu dana.

"Prvi dojmovi su odlični, posebice što se tiče kampa i stadiona. Razgovarao sam već s nekoliko igrača u Rijeci koje poznajem od prije i rekli su mi sve najbolje. Znam da je odlična ekipa i mislim da će se dobro uklopiti. Očekivanja su da odigram što više utakmica, uz puno golova i asistencija i da osvojimo Kup i borimo se za prvenstvo. Najbolje se osjećam na poziciji desnog krila, ljevak sam i tu se najbolje snalazim", izjavio je Murić nakon potpisivanja ugovora za službenu klupsku stranicu. Tomečak se pak vratio u Rijeku nakon tri i pol godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijelio svlačionicu s Bišćanom

"Sretan sam što sam se vratio u Rijeku. Vraćam se jer znam gdje dolazim i navijači su me i prvi put kada sam dolazio odlično prihvatili. Jedan od razloga je i predsjednik Damir Mišković, koji je i prilikom mog prvog dolaska u Rijeku bio jako korektan prema meni", rekao je igrač koji je nekada bio suigrač Bišćanu u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ciljevi

"S Igorom Bišćanom sam dijelio svlačionicu, znam ga kao osobu. Znam da je dobar čovjek, sada ću imati priliku upoznati ga kao i trenera. Drago mi je što sam čuo sve najbolje o njemu kao treneru. Moji ciljevi su da uzmemo sve što se može. Ja ću dati svoj maksimum, to je jedini način na koji znam igrati. Dat ću maksimum da pomognem momčadi i da ostvarimo što bolje rezultate, te izborimo Europu i budemo što bliže Dinamu", poručio je nekadašnji igrač Dnjipra, Al Nasra, Mechelena i Club Bruggea, koji je u Rijeci ostavio dubok trag.

Image
Foto: PIXSELL

15.12.2014., stadion Kranjceviceva, Zagreb - 19. kolo MAXtv Prve lige, NK Zagreb - HNK Rijeka. Ivan Tomecak. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Kup, Superkup i Stuttgart odnosno plasman u Europsku ligu su stvari koje su mi ostale u najljepšem sjećanju. Nadam se da ću u dresu Rijeke ostvarivati iste rezultate i uspjehe, ako Bog da, možda da ih i nadmašimo", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo