POPIS ZA BELGIJU / Bilić vratio Čalu

Image

Među pozvanima nema ozlijeđenih Ivana Klasnića i Nikice Jelavića, ali niti mladih igrača Badelja, Vide i Kalinića.

17.2.2010.
12:08
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis kandidata na prijateljsku utakmicu protiv Belgije koja će se 3. ožujka igrati u Bruxellesu.

Na popisu nema iznenađenja, tek je u reprezentativni kadar vraćen branič Trabzonspora Hrvoje Čale. Među pozvanima nema ozlijeđenih Ivana Klasnića i Nikice Jelavića, ali niti mladih igrača Badelja, Vide i Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Belgija se poput nas nije plasirala na svjetsko prvenstvo. No, sigurno su željni pobjeda i bit će opasan suparnik. Treba naglasiti kako imaju i novog izbornika Dicka Advocaata," kazao je hrvatski izbornik Slaven Bilić.

"Mladi igrači kao što su Badelj, Kalinić i Vida se nalaze među 30 igrača iz kojih crpimo igrače za naše akcije," naglasio je Bilić osvrnuvši se i posljednje probleme koje s ozljedama ima Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eduardo treba uhvatiti kontinuitet nastupa i opet će se vratiti u formu. Eduardu trebaju još jedne pripreme da postane otporan na sve," kazao je hrvatski strateg koji će već danas krenuti na put u London gdje će se sastati sa Srnom jer Šahtar u četvrtak igra protiv Fulhama, ali i ostalim hrvatskim reprezentativcima koji igraju u Londonu. Potom će posjetiti i Blackburn u čijim redovima igra Nikola Kalionić, a možda i Bolton Ivana Klasnića.

VRATARI: Vedran Runje (Lens), Danijel Subašić (Hajduk)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRANIČI: Vedran Ćorluka (Tottenham), Hrvoje Čale (Trabzonspor), Ivica Križanac (Zenit), Josip Šimunić (Hoffenhaim), Dejan Lovren (Lyon), Dario Knežević (Livorno), Danijel Pranjić (Bayern)

VEZNJACI: Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev), Niko Kranjčar (Tottenham), Darijo Srna (Šahtar), Luka Modrić (Tottenham), Tomislav Dujmović (Lokomotiv), Nikola Pokrivač (RB Salzburg), Ivan Rakitić (Schalke), Drago Gabrić (Trabzonspor)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAPADAČI: Ivica Olić (Bayern), Mladen Petrić (HSV), Eduardo da Silva (Arsenal), Mario Mandžukić (Dinamo), Mate Bilić (Sporting)

PRETPOZIV: Matej Delač (Inter/Chelsea)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo