PAMIĆ ODLAZI / Bijesni navijači upali u NK Karlovac

Image

Igor Pamić podnio je ostavku na mjesto trenera nogometnog kluba Karlovac, potpisavši nakon jučerašnje utakmice protiv Ilovca raskid ugovora s klubom. Bijesni "Gademzi" upali su u prostorije kluba i izvrijeđali predsjednika Turkovića.

24.3.2011.
8:09
VOYO logo

Pamić je dugo razmišljao o tome što učiniti, ali naposlijetku nije vidio drugi izlaz osim otići iz Karlovca, grada i kluba za koji je živio posljednje četiri godine.

Navijači i prijatelji Karlovca užasnuti su ovakvim raspletom priče. "Gademzi" su čak, nakon što im je Pamić pokazao potpisani raskid ugovora, upali u prostorije Kluba i izvrijeđali predsjednika Turkovića. Ipak, do većih incidenata nije došlo budući da su naviječe obuzdali zaštitari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamić je u četvrtak sazvao press konferenciju na kojoj je objasnio razloge odlaska.

"Čvrst sam i jak, no 'ovaj' me uspio sjebati, svaka čast. Ako Turković ode, sutra se vraćam. Da, odstupio sam jer više ne znam tko me laže, tko sabotira, ne mogu raditi u lažljivom i prevarantskom svijetu. S ovakvim luđacima neću doživjeti 48 godina", oprostio se Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se ni igrači ne slažu s ovakvim odlukama Uprave kluba dokazuje i činjenica da su odbili potpisati dokumente potrebne klubu da dobije prvoligašku licencu sljedeće godine.

Za novog je trenera u četvrtak izabran Srećko Lušić (52).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo