NOVI SKANDAL / Biciklist kolegi na Touru javno prijeti ubojstvom

Image

"Ako ga nađete mrtvog u hotelskoj sobi, slobodno me smatrajte glavnim osumnjičenim", rekao je Nicolas Roche o svom timskom kolegi Johnu Gadretu, nakon što se ponio nekolegijalno prema njemu.

21.7.2010.
20:42
VOYO logo

Nakon tučnjave biciklima i glavama, Tour de France je ponovno zasjenio sukob među natjecateljima. Ovoga je puta u središte pozornosti isplivao Irac Nicolas Roche (26), koji vozi za ekipu Ag2r-La Mondiale.

On je toliko pobjesnio na svog kolegu iz tima, Francuza Johna Gadreta (31), da mu je javno zaprijetio ubojstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom vožnje na 16. etapi utrke Rocheu je pukla guma, a s obzirom da je u tom trenutku bio najbolji među svojim timskim kolegama, računao je da će mu netko od njih kada ga stigne, u skladu s uvriježenom praksom, dati svoj kotač ili bicikl.

No, kada je Gadret dopedalirao, Rocheu je samo hladno otpilio "Ne!" i odjurio dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Johna Gadreta pronađu ubijenog u njegovoj hotelskoj sobi, slobodno me možete smatrati glavnim osumnjičenim", zaprijetio je nakon utrke Roche na svome blogu i dodao kako je, kada je na putu prema hotelu morao sjesti samo nekoliko sjedišta dalje od Gadreta u autobusu, zamišljao da grabi njegovu ćelavu glavu, razbija njome prozorsko staklo autobusa i baca ga van.

"Sljedeći put kad ga vidim, ruke ću morati držati u džepovima da ne krenu prema njemu", rekao je pobješnjeli Roche.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo