MMA SPEKTAKL / Bekavac samouvjeren prije nove borbe: 'Poljaka ću srušiti na dupe jednim udarcem i to će biti kraj'

'Očekujem agresivnu borbu i mislim da će u njoj biti dosta taktiziranja'

21.4.2019.
7:15
VOYO logo

Hrvatski MMA borac Stipe Bekavac vraća se u kavez. Za točno tjedan dana, u sklopu KSW-a u kojem se već proslavio Roberto Soldić, Bekavac se vraća borbama nakon godinu dana stanke.

Prijenos je na RTL-u, a Stipe se osjeća savršeno. Fokusiran je i samouvjeren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdrav sam i mislim da sam na jednom zavidnom nivou", kazao je hrvatski MMA borac.

A za tjedan dana testirat će ga poljska zvijezda Lukaš Jurkovski. Dvojica veterana, oči u oči, 14 godina nakon njihove prve borbe. U kojoj je Stipe slavio tehničkim nokautom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem agresivnu borbu. I ja i on smo dosta iskusniji nego što smo bili tada. Tad smo krenuli jako i ja i on. Ovaj put mislim da će biti dosta taktike, ali presudan će biti jedan moj udarac, koji će njega srušiti na dupe i tu će biti kraj", najavljuje samouvjereno Stipe nadolazeću borbu.

Omišanin u Poljsku stiže s 36 godina i visinom od 187 centimetara. Bori se u poluteškojkategoriji, a do sada je u profesionalnoj karijeri upisao 19 pobjeda i doživio devet poraza. Posljednji prošle godine. Što možemo očekivati sada?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo očekivat da ću dati sve od sebe. Osobno, nadam se pobjedi prekidom i mislim da će tako i biti."

Za ono što ga čeka trenira dva puta dnevno. I kaže, odmara samo nedjeljom. Pred njim je prva od tri borbe u KSW-u za koji je ugovor potpisao prije mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ambicije su da se zadržim što duže u KSW-u i da ovaj ugovor odradim do kraja uz, naravno, što bolji score. Smatram ovo organizacijom na vrhunskom nivou."

A KSW nije jedini Hrvat. RobertoSoldić već ima KSW-ov naslov prvaka u velter kategoriji. Tu je i FilipPejić koji će u kategoriji do 66 kilograma u kavez ući iste večeri kad i Bekavac. Možemo li imati dvostruko hrvatsko slavlje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da možemo imati dva slavlja! Nisam se čuo s Filipom, ali kad dođemo gore družit ćemo se i izmijeniti neka iskustva. Mislim da su dva slavlja zagarantirana!"

A gledati ih možete 27. travnja. U još jednom borilačkom spektaklu, samo na RTL-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo