PIĆE KOJE ĆE ZAPAMTITI / 'Bećar' Vida platio najskuplje pivo na svijetu!

Image
Foto: PIXSELL

Nakon što su se Modri ukrcali na autobus za Vrsar, gdje u utorak igraju Kup susret protiv istoimenog domaćina, mladi Slavonac je, kao da je na maturalcu, iz torbe izvadio pivo i otvorio ga pred suigračima.

25.9.2012.
13:10
PIXSELL
VOYO logo

DomagojVida izbačen je iz prve momčadi Dinama! Trener AnteČačić još je jednom pokazao kako ne tolerira nesportsko ponašanje svojih nogometaša, a popustljiv nije bio niti prema hrvatskom reprezentativcu.

Kako neslužbeno pišu domaći mediji, Vida je iz Dinamovog autobusa izbačen zbog nevjerojatnog razloga. Naime, nakon što su se Modri ukrcali na autobus za Vrsar, gdje danas igraju Kup susret protiv istoimenog domaćina, mladi Slavonac je, kao da je na maturalcu, iz torbe izvadio pivo i otvorio ga pred suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov potez prilično je naljutio trenera Čačića koji je u Vukovarskoj ulici naredio vozaču da zaustavi autobus kako bi izbacio Vidu iz njega.

S obzirom da je Mamiću dozlogrdilo nesportsko ponašanje igrača koje masno plaća, u utorak je uslijedila rigorozna kazna za mladog reprezentativca. Dinamo je tako Vidu kaznio s nevjerojatnih 100 tisuća eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo