BOJKOT SE NASTAVLJA / BBB na treningu protiv Mamića

Image

Navijači Dinama iskazali su podršku voljenom klubu za predstojeću tekmu protiv Bruggea. Ipak, nisu propustili poručiti Mamiću da ga ne smatraju Dinamom.

19.10.2010.
16:04
VOYO logo

Više od dvije tisuće Bad Blue Boysa pojavilo se u utorak na treningu hrvatskog nogometnog prvaka Dinama kako bi pružilo 'modrima' podršku uoči nastavka natjecanja u Europskoj ligi i susreta protiv Club Bruggea koji je na rasporedu u četvrtak na stadionu Maksimir.

Navijači su posjetili trening Dinama na Hitrec Kacijanu kako bi podržali igrače, ali i kako bi još jednom iskazali nezadovoljstvo prema Zdravku Mamiću i vodstvu kluba. Nakon desetak minuta pjevanja i bodrenja uslijedila je i bakljada, koju su igrači popratili pljeskom. Zanimljivo, treningu nije prisustvovao nitko od čelnika Dinama. Prije dolaska na trening BBB su na spomeniku u čast poginulim navijačima zapalili stotinjak lampaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda su se pojavili na treningu, BBB su naglasili kako njihov bojkot utakmica i dalje traje. "Zadovoljni smo brojem ljudi koji su stigli iz raznih dijelova Hrvatske. Željeli smo pružiti podršku igračima i stručnom stožeru, no bojkot i dalje ostaje," poručili su BBB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo