BOJKOT NAVIJAČA DINAMA / BBB derbi gledaju u Tkalči

Image

BBB-i neće doći na Maksimir na utakmicu protiv Hajduka te su pozvali sve navijače da im se pridruže u zajedničkom gledanju derbija u ugostiteljskim objektima u Tkalčićevoj ulici.

17.3.2011.
16:52
VOYO logo

Navijači Dinama uoči derbija s Hajdukom poslali su priopćenje u kojem kažu kako zbog bojkota neće doći na Maksimir podržati svoj klub u utakmici protiv Hajduka.

BBB-i pozvali su sve navijače da im se pridruže u zajedničkom gledanju derbija u ugostiteljskim objektima u Tkalčićevoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivamo sve kojima je plava boja u srcu, da u subotu u 19:45 sati, dođu na zagrebački Cvjetni trg, odakle ćemo svi zajedno, krenuti prema Tkalčićevoj ulici gdje je u više ugostiteljskih objekata organizirano zajedničko gledanje derbija s Hajdukom na video zidovima, uz popularne cijene pića i promociju nove navijačke pjesme", stoji u pozivu. 

"Bad Blue Boys neće organizirano prisustvovati tzv. fejsbuk prosvjedu, osim eventualno pojedinaca, uostalom kao na svim dosadašnjim prosvjedima, a sve ostalo su jeftina podmetanja. Poručujemo svojem članstvu da niti pod koju cijenu ne nasjedaju na možebitne provokacije već da se nakon okupljanja i mimohoda mirno upute u Tkalčićevu ulicu", ističu BBB u svom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo