Reprezentativac i dalje trpa / Bayernu remi, Olić zabio Eintrachtu za pobjedu

Image
Foto: Jens Wolf/DPA/PIXSELL

Navijače hrvatske reprezentacije još je jednom razveselio Ivica Olić desetim prvenstvenim pogotkom u preokretu i pobjedi Wolfsburga protiv Eintrachta.

29.3.2014.
18:25
Jens Wolf/DPA/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 28. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je u Munchenu odigrao 3-3 protiv Hoffenheima i još uvijek nema niti jedan poraz ove sezone u Bundesligi.

U sjajnom susretu gosti su vodili 1-0, Bayern je okrenuo rezultat u vodstvo 3-1, no Hoffenheima je s dva gola uspio osvojiti bod na Allianz Areni postavši prvi klub ove sezone kojem je to uspjelo u njemačkom prvenstvu. Golove za Bayern zabili su Claudio Pizarro (31, 40) i Xherdan Shaqiri (34), dok su strijelci za Hoffenheim bili Anthony Modeste (23), Sejad Salihović (44) i Roberto Firmino (75). Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić igrao je u drugih 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europski i njemački doprvak Borussia Dortmund je pobijedio na gostovanju Stuttgart 3-2 nakon što je gubio 0-2 u prvih 19 minuta. Sva tri gola za goste zabio je Marco Reus (30, 68-11m, 82), dok su strijelci za Stuttgart bili Christian Gentner (9) i Martin Harnik (19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je na svom travnjaku pobijedio Eintracht Frankfurt 2-1, a strijelac prvog gola za domaćine bio je hrvatski reprezentativac Ivica Olić u 69. minuti. Bio je to gol za 1-1 nakon što su gosti poveli u 11. minuti pogotkom Stefana Aignera. Pogodak za pobjedu 'vukova' zabio je Naldo u 89. minuti. Olić je na travnjaku proveo cijeli susret, dok je Ivan Perišić igrao do 77. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Bayern sa nedostižnih 78 bodova, na drugom mejstu je Borussia Dortmund sa 55 bodova, a treći je Schalke sa 54 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica vodećih strijelaca njemačkog nogometnog prvenstva:

17 - MARIO MANDŽUKIĆ (Bayern)

16 - Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Adrian Ramos (Hertha Berlin)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15 - Josip Drmic (Nurnberg)

14 - Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen), Raffael (Borussia Moenchengladbach), Roberto Firmino (Hoffenheim)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13 - Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)

12 - Thomas Mueller (Bayern), Marco Reus (Borussia Dortmund)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10 - IVICA OLIĆ (VfL Wolfsburg)...

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo