MANDŽA PRVAK NJEMAČKE / Bayern osigurao naslov šest kola prije kraja!

Image
Foto: AP Images

Bayern je u gostima svladao Eintracht Frankfurt sa 1-0 pogotkom Bastiana Schweinsteigera. Najbolji strijelac Bayerna Mario Mandžukić, koji je ove sezone zabio 15 golova, nije bio u sastavu, trener ga je odmarao za uzvrat četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa.

6.4.2013.
18:49
AP Images
VOYO logo

Pobjedom u 28. kolu prvenstva Njemačke nogometaši Bayerna osigurali su 23. naslov prvaka, budući da šest kola prije kraja imaju nedostižnih 20 bodova prednosti u odnosu na drugu Borussiju iz Dortmunda.

Bayern je u gostima svladao Eintracht Frankfurt sa 1-0 pogotkom BastianaSchweinsteigera (52). Najbolji strijelac Bayerna MarioMandžukić, koji je ove sezone zabio 15 golova, nije bio u sastavu, trener ga je odmarao za uzvrat četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mogao je Eintracht u 78. minuti doći do izjednačenja, ali SrđanLakić, koji je ušao u igru tri minute ranije, nije iskoristio stopostotnu priliku, njegov udarac sa pet metara obranio je vratar Neuer.

Bio je ovo fantastičan tjedan za Bayern, prvo su prošlog vikenda razbili HSV sa 9-2, potom su u Ligi prvaka dobili Juventus 2-0, i sada su osigurali su 23. naslov prvaka Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg, koji se još uvijek nalazi blizu zone ispadanja, remizirao je sa Bayer Leverkusenom 1-1. Za Leverkusen je zabio AndreSchuerrle (12), a za Wolfsburg je izjednačio SimonKjaer (70). IvicaOlić, koji je igrao do 90. minute za Wolfsburg, prekinuo je odličnu golgetersku formu, ali i dalje je jedan od najboljih igrača "vukova" sa 7 golova i 3 asistencije. Drugi hrvatski reprezentativac u Wolfsburgu IvanPerišić još je ozlijeđen.

Werder je izgubio od Schalkea 0-2, a MateoPavlović je ostao na klupi za pričuve Werdera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo