BAVARSKI STROJ / Bayern nizom rekorda došao do novog naslova prvaka

Image
Foto: AP Images

Pobjedom u Berlinu Bayern je došao do nedostižnih 77 bodova, 25 bodova više od pratitelja, a novi trener Josep Guardiola do svog prvog njemačkog trofeja i rekorda jer je Jupp Heynckes lani Bayern odveo do naslova 6. travnja

25.3.2014.
22:05
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Bayerna osvojili su pobjedom u Berlinu protiv Herthe (1-3) svoj 24. naslov prvaka Njemačke, a niti jednoj momčadi Bundeslige dosad to nije uspjelo nakon samo 27 kola.

Bavarci su pobjedu u Berlinu osigurali već u prvom dijelu pogocima Kroosa (7) i Goetzea (16), na 2-1 je iz kaznenog udarca smanjio Ramos (65), da bi Ribery 11 minuta prije kraja potvrdio trijumf i naslov. Marijo Mandžukić je ušao u igru u 54. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom u Berlinu Bayern je došao do nedostižnih 77 bodova, 25 bodova više od pratitelja, a novi trener Josep Guardiola do svog prvog njemačkog trofeja i rekorda jer je Jupp Heynckes lani Bayern odveo do naslova 6. travnja. Rekordima tu nije kraj jer je Bayern večeras pobijedio i u 10. uzastopnoj utakmici u gostima, imaju niz od ukupno 19 pobjeda, a nisu izgubili zadnje 52 bundesligaške utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velikom ruhrskom derbiju u Dortmundu između Borussije i Schalkea nije bilo pobjednika, a niti golova. U prilično razočaravjućem dvoboju najbolju priliku propustio je Lewandowski u drugom dijelu, a pdojelom bodova Borussia je ostala druga s bodom više od Schalkea.

Wolfsburg je s 3-1 slavio u Werderu kod Bremena, a drugi pogodak za goste u 10. minuti postigao je Ivan Perišić. Perišić je odigrao cijeli susret za Wolfsburg kao i Ivica Olić. Eintracht Braunschweig je u borbi za ostanak slavio protiv Mainza s 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo