STROJ MELJE DALJE / Barcina "petarda" za početak sezone

U posljednjem susretu prvog kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Camp Nou deklasirala Villarreal 5:0 (2:0).

30.8.2011.
8:30
VOYO logo

Nogometaši Barcelone na impresivan su način krenuli u novu sezonu španjolskog prvenstva. U sklopu 2. kola Primere momčad Josepa Guardiole svladala je na Camp Nou Villarreal s 5-0.

Katalonski gigant dominirao je od prve do posljednje minute i ponovno dokazao da je nogometni svijet za sebe. Na kraju je slavio dvama golovima Lionela Messija te po jednim Thiaga Alcantare, Cesca Fabregasa i Alexisa Sancheza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi gol na susretu zabio je 20-godišnji Alcantara, odapevši ljevicom s ruba kaznenog prostora, a njegov je udarac pronašao sam donji lijevi kut vratara Diega Lopeza. Na 2-0 povisio je u 45. minuti Cesc Fabregas svojim debitantskim golom u španjolskom prvenstvu. Sjajno je donedavnog kapetana Arsenala u prostor proigrao Lionel Messi, a ovaj je potom predriblao vratara Lopeza i poentirao iskosa s desne strane.

Spomenutim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, a već u drugoj minuti nastavka vratar Villarreala ponovno je morao vaditi loptu iz mreže. Ovoga puta zabio je čileanski napadač Alexis Sanchez koji je malo iskosa s desne strane pronašao suprotni donji kut gola "žute podmornice" nakon lijepe asistencije Alcantare i tako zabio premijerni gol u Barçinom dresu po transferu iz Udinesea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni španjolski i europski prvak posao je priveo kraju dvama golovima najboljeg nogometaša današnjice Lionela Messija. Omaleni Argentinac zabio je u 52. i 74. minuti, prvo iskosa s desne strane nakon sjajnog proigravanja Andresa Inieste, a potom s koja dva metra od gola nakon milimetarski preciznog dodavanja Alcantare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo