BARCELONU POHARALA CRIJEVNA VIROZA: / Najteže pogođena dvojica veznjaka i trener

Image
Foto: AFP

Barca u nedjelju od 16:15 gostuje kod Espanyola u gradskom derbiju u sklopu 22. kola, a još se sa sigurnošću ne može reći tko će se od igrača uspjeti oporaviti na vrijeme

2.2.2018.
18:30
AFP
VOYO logo

Barcelona igra sjajno i niže pobjede te u prvenstvu ima ogromnih 11 bodova prednost ispred prvog pratitelja, Atletico Madrida. No kako ne bi sve bilo idealno, pobrinula se bolest.

Gomesu najgore

Kako prenosi Soccer Info Mania, četvoricu članova Barcelone napao je virus, odnosno, crijevna viroza. Bolest je najjače pogodila trenera Ernesta Valverdea, fitness trenera Juana Antonija Pozancoa te igrače Sergija Busquetsa i Andrea Gomesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgore je prošao portugalski veznjak. On se s povišenom temperaturom nosio od subote, a u subotu je i hospitaliziran te je primio infuziju nakon čega je pušten kući. U dvije zadnje prvenstvene utakmice prije nego što se ozlijedio bio je u početnoj postavi, a zatim je Alaves u La Ligi i Valenciju u Kupu propustio zbog bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca u nedjelju od 16:15 gostuje kod Espanyola u gradskom derbiju u sklopu 22. kola, a još se sa sigurnošću ne može reći tko će se od igrača uspjeti oporaviti na vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo