JOŠ JEDAN NERIJEŠENI REZULTAT U 1/8 FINALA LP / Barcelona uzela bod u Lyonu

Image

Na Gerlandu, u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka, francuski prvak Lyon i ugledni gost iz Barcelone su odigrali bez pobjednika 1:1.

25.2.2009.
7:03
VOYO logo

Na Gerlandu, u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka, francuski prvak Lyon i ugledni gost iz Barcelone su odigrali bez pobjednika 1:1 (1:0).

Nogometaši Barcelone mogu biti zadovoljni ovakvim ishodom, jer će pred svoje navijače istrčati bez rezultatskog minusa, a ove sezone su na Camp Nouu i više nego uspješni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, početak utakmice je bio iznimno težak za Španjolce koji su po mnogim procjenama prvi favoriti ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Naime, već u 7. minuti šokirao ih je sjajni Brazilac Juninho svojim nadaleko poznatim udarcem iz slobodnjaka.

U drugom dijelu je Lyon pokušao umrtviti igru i sačuvati, ipak, značajnu prednost od 1:0. Takav je rezultat na semaforu stajao sve do 67. minute, kada je Messi izveo slobodan udarac. Marquez je glavom loptu prebacio na drugu stativu gdje ju je u padu, iz neposredne blizine, u mrežu također glavom ugurao Thierry Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka, osmina finala, prva utakmica:

Lyon - Barcelona 1:1 (Juninho 7 / Henry 67)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo