MANCHESTER BEZ OBRANE NASLOVA / Barcelona prvak Europe!

Image

Španjolci su pogocima Eto'a i Messija slavili 2-0. Englezi su doslovce pali bez "ispaljenog metka".

27.5.2009.
20:48
VOYO logo

Barcelona je novi prvak Europe! U sudaru dvije najbolje europske momčadi u finalu Lige prvaka u Rimu u srijedu navečer slavio je katalonski ponos 2-0 nad Manchester Unitedom. Pogotke vrijedne naslova prvaka postigli su Samuel Eto'o i Lionel Messi. Omalom Argentincu to je bio deseti pogodak u Ligi prvaka čiji je najbolji strijelac.

Sasvim zasluženo je Barcelona došla do trećeg euro naslova u svojoj povijesti. Osim prvih desetak minuta, kada je engleski prvak bio bolja momčad stvorivši nekoliko izglednih prigoda za pogodak, Katalonci su dominirali utakmicom pokazavši da je uzvratna utakmica polufinala protiv Chelsea bio trenutak slabosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane "Crveni vragovi" potpuno su razočarali, kao da su bili duhom i tijelom negdje drugdje. Favorit uoči utakmice, izuzev uvodnih desetak minuta, nije pokazao gotovo ništa. Manchester United "pao" je bez ispaljenog metka.

Ove sezone momčad Pepea Guardiole, koji je u premijernoj sezoni odveo klub do naslova prvaka, osvojila je tri naslova: španjolski su prvaci, osvajači domaćeg Kupa i prvaci Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo