ON OSJEĆA GAĐENJE PREMA UEFI / Barcelona najavila tužbu protiv Mourinha!

Image

Trener Reala bio je ogorčen pobjedom Barcelone pa ih je na press konferenciji optužio da imaju pomoć sudaca. Barcelona je odmah uzvratila udarac i najavila moguću tužbu Disciplinskom odboru Uefe.

28.4.2011.
7:34
VOYO logo

Jose Mourinho bio je vidno ogorčen nakon pobjede Katalonaca na Santiago Bernabeu gdje je čudesni Messi zabio dva gola i tako praktički osigurao Barceloni finale Lige prvaka.

Mourinho je uspio dobiti i crveni karton, a svoje frustracije iskazao je na konferenciji za novinare nakon tekme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da mu je bilo teško priznati da je Barcelona odnijela zasluženu pobjedu, optužio je Uefu da pomaže Barceloni. Posebno se okomio na suca Wolfganga Starka kojeg je optužio za zlodjelo i naklonost katalonskom klubu.

"Nije mi jasno zašto UEFA nikome ne da igrati protiv Barcelone. Želim da Guardiola jednog dana osvoji Ligu prvaka na pošten način", rekao je vidno uzrujani Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinhova izjava razljutila je vodstvo Barcelone koji su najavili moguću tužbu protiv njega kako bi zaštitili svoj klub i trenera Guardiolu od lažnih optužbi.

Pravna služba Barcelone najavila je sastanak gdje će pregledati snimku s konferencije za novinare i onda odlučiti o daljnjim koracima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo