SNAŽAN VJETAR U LEĐA / Barca uz sudački 'poguranac' do preokreta

Image
Foto: AP

Uz puno sreće i snažan sudački vjetar u leđa Katalonci su učinili još jedan pothvat.

30.9.2012.
10:19
AP
VOYO logo

Vjerojatno ni najzagriženiji navijači Barcelone u 48. minuti nisu vjerovali da njihovi ljubimci mogu ostati neporaženi na Sanchez Pizjuanu. Sevilla je tada preko Negreda povećala vodstvo koje je u 26. minuti donio Trochowski.

Međutim, uz puno sreće i snažan sudački vjetar u leđa Katalonci su učinili još jedan pothvat. Fabregas je donio nadu u 53. minuti, a potom je iznudio i isključenje GaryjaMedela zbog nesportskog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medel je, naime, u verbalnom sukobu s Cescom glavom dotaknuo Barcinog igrača na što je ovaj pao na travnjak kao pokošen. Očita simulacija nije bila kažnjena, dok je Medel morao na prijevremeno tuširanje.

Sljedeći sporni trenutak dogodio se u 89. minuti kada je bivši nogometaš Arsenala drugim pogotkom izjednačio rezultat. Sam gol nije sporan, već način na koji je Barcelona započela akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sevillinom veznom redu ThiagoAlcantara je 'ukrao' loptu evidentno igrajući rukom na što je glavni sudac samo odmahnuo.

Emocionalno prazni i brojčano desetkovani domaćini nisu uspjeli zadržati ni taj bod jer je Villa u trećoj minuti sudačke nadoknade pogodio za veliki preokret Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo