SUGRAĐANI NA KOLJENIMA / Barca u samo pola sata posramila rivale

Image
Foto: AP Images

Barca je sav posao obavila u prvih pola sata postigavši sva četiri gola, a strijelci su bili Xavi (10), Pedro (15, 27) i Lionel Messi (29-11m).

7.1.2013.
7:59
AP Images
VOYO logo

Lider španjolskog nogometnog prvenstva rutinski je odradio posao u 18. kolu Primere pobijedivši na Camp Nou gradskog suparnika Espanyol 4:0. Barca je sav posao obavila u prvih pola sata postigavši sva četiri gola, a strijelci su bili Xavi (10), Pedro (15, 27) i Lionel Messi (29-11m).



U ranije odigranom susretu Real Madrid je pobijedio Real Sociedad 4:3, a hrvatski reprezentativac LukaModrić odigrao je posljednjih pet minuta susreta. "Kraljevski klub" je ostvario pobjedu premda je od šeste minute igrao bez isključenog vratara Antonia Adana koji je skrivio jedanaesterac. Umjesto njega na vrata se vratio Iker Casillas koji je drugu uzastopnu utakmicu započeo na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Real je odlično otvorio utakmicu i već u drugoj minuti je poveo golom Karima Benzeme, no pet minuta kasnije izjednačio je Xavier Prieto iz jedanaesterca. Domaćin je u 35. minuti golom Samia Khedire ponovo došao do vodstva, no Prieto je u 40. minuti svojim drugim golom sve vratio na početak. U nastavku utakmice proradio je Cristiano Ronaldo postigavši u 68. i 70. minuti dva gola za vodstvo 4:2. Prieto je u 76. minuti trećim golom na utakmici donio Baskima nadu, no rezultat se više nije mijenjao. Modrić je ušao u igru pet minuta prije kraja susreta umjesto Mesuta Özila, a nekoliko trenutaka kasnije imao je priliku, no slabo je pucao.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 52 boda, Atletico Madrid ima 40 bodova i utakmicu manje, dok je treći Real Madrid sa 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo