BARCA PRATI JEDNOG OD NAJVEĆIH TALENATA SVJETSKOG NOGOMETA: /

Real, PSG, Juve, United i drugi dobili opasnu konkurenciju

Image
Foto: Profimedia

Zbog čudesne forme postao je jedan od najpoželjnijih igrača današnjice

1.12.2020.
16:57
Profimedia
VOYO logo

Sedamnaest golova u 14 nastupa ove sezone najbolje govori o tome da čudesna forma ErlingaHaalanda od lani nije bila slučajnost. Prošle sezone je u 40 utakmica u Austriji i Njemačkoj postigao 44 gola što je uvjerilo brojne velikane da je on sljedeća velika stvar svjetskog nogometa. Zbog svega toga ne čudi da je na meti cijele Europe.

Manchester City, Manchester United, Juventus, Paris Saint-Germain i Real Madrid spominju se već neko vrijeme, a prema talijanskom novinaru Fabriziju Romanu i Barcelona prati situaciju oko mladog norveškog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kataloncima je problem što su trenutačno u financijskoj krizi te sasvim sigurno neće moći izdvojiti 100 milijuna eura za njega ako ne prodaju neke od svojih zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eventualnom predajom Messija u siječnju mogli bi skupiti dovoljno sredstava. Budućnost Argentinca još visi u zraku nakon što je ljetos zatražio transfer. Ugovor mu istječe na kraju ove sezone i ne proda li ga Barca na zimu postoji mogućnost da ode besplatno. No, to je za sada samo teorija jer tko zna kakvu će Messi odluku donijeti. Barca je njegov dom 20 godina i sigurno neće tek tako otići s Camp Noua. Pogotovo ako ove sezone osvoje trofeje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo