NIŠTA OD TRANSFERA / Bankrotirao nesuđeni klub Ivana Balića

Image

Kopenhagen je protekle sezone bio najugodnije iznenađenje Lige prvaka, a na završni turnir u Kolnu plasirao se pobjedom protiv Barcelone.

31.7.2012.
20:55
VOYO logo

KOPENHAGEN - Dva mjeseca nakon što je osvojio treće mjesto u rukometnoj Ligi prvaka danski klub Kopenhagen je bankrotirao.

Klub se našao u financijskim problemima nakon što ga je napustio predsjednik i glavni sponzor JesperNielsen, koji je odstupio zbog 'prevelikog medijskog pritiska'. Nova uprava pokušala je pronaći novog sponzora, no nije uspjela pa je proglasila bankrot. Posljednjih tjedana nagađalo se kako bi u danskom klubu karijeru mogao nastaviti hrvatski reprezentativac IvanoBalić, no sada slijedi rasprodaja momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, dio igrača Kopenhagena je za financijski slom kluba saznao na Olimpijskim igrama u Londonu. Najveće zvijezde danske momčadi bili su vratar KasperHvidt, Islanđani OlafurStefansson, GudjonValurSigurdsson i ArnorAtlason, a prije početka nove sezone bio je dogovoren transfer švedskog rukometnog bisera KimaAnderssona.

Kopenhagen je protekle sezone bio najugodnije iznenađenje Lige prvaka, a na završni turnir u Kolnu plasirao se pobjedom protiv Barcelone. U polufinalu Lige prvaka Kopenhagen je izgubio od Atletico Madrida 23:25, no u susretu za treće mjesto pobijedio je Fuche Berlin 26:21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo