Nije dugo izdržao / Balotelli nakon tjedan dana napravio prvu glupost u Liverpoolu

Image
Foto: AP Images

Talijanski napadač ganskog porijekla prije nešto više od tjedan dana promijenio je klub i postao član Liverpoola, no nije mu dugo trebalo da napravi prvi izgred. Mario je naime, na zatvorenoj trening utakmici protiv Wolverhamptona glavom udario igrača i zaradio izravni crveni karton.

5.9.2014.
21:07
AP Images
VOYO logo

Tek što je stigao u Liverpool, Mario Balotelli napravio je prvi izgred.

Zločesti dečko nogometa na utakmici je protiv Wolverhamptona glavom udario suparničkog igrača u glavu i zaradio izravni crveni karton. Ironija je tim veća što se radilo o zatvorenoj trening utakmici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski napadač oduvijek je poznat po osebujnom karakteru i velikom broju incidenata na nogometnim terenima i izvan njih.

Ovim potezom Balotelli je zasigurno zadao nove muke menadžeru Liverpoola Brendanu Rodgersu, kojeg su i prije upozoravali da dovođenje karizmatičnog Balotellija i nije najbolja stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Balotelli se iznenađujuće nije našao na posljednjem popisu reprezentativaca za prijateljski susret protiv Nizozemske, a čini se kako izbornik Italije Antonio Conte neće previše žaliti za tom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo