NA TERENU ZABORAVLJA NA BOL / Balić: Leđa me bole, ali ću igrati

Image

Ivano Balić je u četvrtak izjavio kako osjeća bolove u leđima, ali kako na njih zaboravi čim počne natjecanje te je dodao kako je spreman igrati.

15.1.2009.
16:39
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivano Balić je u četvrtak, dan uoči početka Svjetskog prvenstva, izjavio kako osjeća bolove u leđima, ali i dodao kako se bolovi zaboravljaju kada počne natjecanje, te da je spreman igrati.

"Imam bolove i sada, bolovi su non-stop. Što su veći napori veći su i bolovi. Ali kad počneš igrati zaboravlja se na bolove", rekao je Balić novinarima. Jedan od najboljih svjetskih rukometaša je naglasio kako mu je posebice drago što će na SP-u igrati pred svojom publikom u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo je vrhunskih igrača koji mogu igrati tako velika natjecanja kao što je svjetsko prvenstvo pred svojom publikom u rodnom gradu", kazao je Balić. On je istaknuo kako svi hrvatski reprezentativci jedva čekaju početak Svjetskog rukometnog prvenstva.

Za prvog protivnika reprezentaciju Južne Koreje Balić je kazao da je "nezgodna", te da hrvatska reprezentacija u toj utakmici mora igrati svoju igru. Po Balićevim riječima u utakmici protiv Južne Koreje u Spaladium Areni posebice će biti potrebna snažna podrška publike u prvih desetak minuta igre jer je to prva utakmica natjecanja pa je nužna podrška navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo