izbornik zadovoljan / Babić: 'Pod jakim sam emocijama, zahvaljujem igračima na angažmanu i velikom srcu'

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

'Još sam pod jakim emocijama i zahvaljujem igračima na strašnom angažmanu i velikom srcu. Ovu moju prvu pobjedu kao izbornik dugo ću pamtiti', kazao je Babić.

3.5.2015.
19:51
Marko Jurinec/PIXSELL
VOYO logo

Moji igrači su u drugom poluvremenu bili pravi, pokazali su karakter i strašan angažman, kazao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacija Željko Babić nakon pobjede nad Norveškom u Varaždinu.

U susretu četvrtog kola skupine 1 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine, hrvatska rukometna reprezentacija je u Varaždinu pobijedila Norvešku 31-25 (16-17) i vratila se na vrh ljestvice. Hrvatska je prije četiri dana izgubila u Stavangeru 26-27, no u Varaždinu je pružila daleko bolju predstavu, posebice u drugom djelu i uvjerljivom pobjedom nadoknadila je gol zaostatka iz prvog ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još sam pod jakim emocijama i zahvaljujem igračima na strašnom angažmanu i velikom srcu. Ovu moju prvu pobjedu kao izbornik dugo ću pamtiti", kazao je Babić.

Igor Karačić u osvrtu na susret naglasio je da je utakmica bila teška i da Norveška nije bila lagan protivnik. Rekao je da je prelaskom na obranu 5+1 sve profunkcioniralo i da je zahvaljujući raspoloženom vrataru Pešiću i brzim kontrama utakmica prelomljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norveški izbornik Christian Berge nakon utakmice je izjavio da mu je netko ponudio da u dva susreta protiv Hrvatske osvoji dva boda da bi odmah to prihvatio.

"Dobro smo počeli utakmicu, ali u drugom poluvremenu smo imali velikih problema. Hrvatska je igrala dobro, posebno u drugom poluvremenu kada je pritisak bio prevelik, pa nismo imali šanse protiv ovakve Hrvatske. Pamtiti ćemo pobjedu iz prvog dvoboja", kazao je norveški izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo