MLADI NAPADAČ U MADRIDU / Atletico već pronašao zamjenu za Mandžukića: Simeone doveo Luciana Vietta

Image
Foto: INA FASSBENDER/DPA/PIXSELL

Diego Simeone odlično poznaje Viettove mogućnosti i bio je prvi trener koji mu je dao priliku u seniorskom nogometu, kad ga je kao 17-godišnjaka uveo u igru na utakmici argentinskog prvenstva između Racinga i Lanusa

22.6.2015.
16:49
INA FASSBENDER/DPA/PIXSELL
VOYO logo

MADRID - Mladi, 21-godišnji argentinski napadač Luciano Vietto novi je igrač madridskog Atletica sudeći prema izjavi predsjednik Villarreala Fernanada Roiga koji je to otkrio španjolskom sportskom dnevniku As, prenosi Reuters.

No, u Atleticu još uvijek ne žele potvrditi tu informaciju, kao što nisu još potvrdili ni prijelaz Marija Mandžukića u Juventus, iako je hrvatski reprezentativac već podvrgnut liječničkim pregledima u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vietta smatraju jednim od najdarovitijih napadača u španjolskoj La Ligi, a prošle je sezone u dresu Villarreala postigao 12 pogodaka u 32 utakmice.

Diego Simeone odlično poznaje Viettove mogućnosti i bio je prvi trener koji mu je dao priliku u seniorskom nogometu, kad ga je kao 17-godišnjaka uveo u igru na utakmici argentinskog prvenstva između Racinga i Lanusa. Vietto je za Racing igrao od 2011. do 2014. te u 69 nastupa postigao 18 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svoje je mogućnosti bivšeg trenera podsjetio i u prosincu prošle godine, kad je u 84. minuti dvoboja na Vicente Calderonu postigao pobjednički pogodak za Villarreal.

Detalji ovog transfera nisu objavljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo