Costin 23. gol sezone / Atletico se namučio s Betisom, Sevilla dobila bez Rakitića

Image
Foto: AP

Ključnom se pokazala 56. minuta kada je Betis ostao sa igračem manje, jer je Rodriguez dobio crveni karton.

23.3.2014.
20:09
AP
VOYO logo

U 29. kolu nogometnog prvenstva Španjolske Atletico Madrid je u gostima svladao Betis sa 2-0, i time momčad Diega Simeonea i dalje drži korak sa vodećim Real Madridom, koji večeras ugošćuje Barcelonu.

Ključnom se pokazala 56. minuta kada je Betis ostao sa igračem manje, jer je Rodriguez dobio crveni karton. Dvije minute kasnije Atletico je poveo golom Gabija Fernándeza, a pobjedu gostiju potvrdio je Diego Costa pogotkom u 64. minuti. To mu je bio 23. gol u Primeri, i samo je Realov napadač Cristiano Ronaldo bolji, sa 25 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Sevilla je bez našeg Ivana Rakitića, koji se odmarao na klupi za pričuve, slavila u gostima kod Osasune s 2-1. Ove je sezone u svim natjecanjima upisao 13 golova i 13 asistencija.

Sevilla je do pobjede došla pogocima Jaira (27) i Carlosa Bacce (45+1pen), dok je počasni zgoditak za momčad iz Pamplone postigao Carlos Acuna (90+4). Andalužani su sada preskočili Real Sociedad na petom mjestu s 47 bodova, dok je Osasuna u opasnoj zoni, na 16. poziciji s 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo