TEŽAK PORAZ CHELSEAJA / Arsenalu veliki derbi, City utrpao sedam komada

Image
Foto: AP

Deseto kolo Engleskog prvenstva obilježile su visoke pobjede Manchester Citya i Manchester Uniteda, slavlje Arsenala u derbiju, poraz Chelsea, te bizaran pogodak vratara Stokea Asmira Begovića.

2.11.2013.
20:15
AP
VOYO logo

LONDON - Deseto kolo Engleskog prvenstva obilježile su visoke pobjede Manchester Citya i Manchester Uniteda, slavlje Arsenala u derbiju, poraz Chelsea, te bizaran pogodak vratara Stokea Asmira Begovića.

Nogometaši Chelsea doživjeli su neugodan poraz na gostovanju kod Newcastlea (0-2), a do velike pobjede domaćin je došao pogocima Francuza Yoana Gouffrana (68) i LoicaRemya (89). Momčadi JoseaMourinha to je drugi poraz sezone, ali i prekid serije od šest uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je kod kuće s čak 7-0 "potopio" Norwich, a u strijelce se upisalo čak šest igrača domaćina, te veznjak gostiju Johnson, koji je postigao autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je s 3-1 prošao gostovanje kod Stokea zahvaljujući brzim pogocima Valencije, vanPersieja i Rooneya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju kola vodeća momčad Arsenala pobijedila je najbliže pratitelje - Liverpool - sa 2:0. Topnici su poveli preko Cazorle u 19. minuti, a sve dvojbe oko pobjednika razriješio je Ramsey sjajnim pogotkom u 59. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici Vodi Arsenal (25), ispred Liverpoola i Chelsea s po 20, te Manchester Citya s 19 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo