ŠOKANTNA ODLUKA UEFA-e / Arsenal frustriran kaznom za Eduarda

Image

"Dudu je oličenje sportaša i poštenja. Katastrofa, sad će valjda svaku utakmicu reagirati, bit će kao hokej na ledu", komentirao je izbornik Bilić

2.9.2009.
13:00
VOYO logo

Iz engleskog nogometnog prvoligaša Arsenala objavili su priopćenje u kojem traže da Europski nogometni savez detaljnije objasni zbog čega je njihov napadač i hrvatski reprezentativac Eduardo Alves da Silva kažnjen s dvije utakmice zabrane igranja jer je "pokušao obmanuti suca".

Disciplinska komisija UEFA-e kaznila je Eduarda s dvije utakmice zabrane igranja zbog pada u suparničkom kaznenom prostoru tijekom uzvratnog dvoboja 4. pretkola Lige prvaka protiv Celtica u Londonu, a Arsenal na tu odluku ima pravo žalbe koju mora podnijeti do petka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obaviješteni smo da ćemo od UEFA-e dobiti "razumno objašnjenje" do četvrtka. Kada ga dobijemo, odlučit ćemo o našim daljnjim koracima. Duboko smo frustrirani površnošću kojom je UEFA prišla ovom slučaju. Smatramo da UEFA mora objasniti ovakvu svoju odluku i napraviti jasne i razumljive standarde koji bi se u budućnosti mogli dosljedno provoditi u ovakvim slučajevima. Također, iznimno je važno da UEFA detaljno objasni što će se sve dodatno pregledavati u utakmicama pod njzinom nadležnošću", stoji u priopćenju Arsenala.

Istovremeno, kaznu Uefa-e komentirao je izbornik reprezentacije Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramotna je to odluka. Dudu je oličenje sportaša i poštenja. Katastrofa, sad će valjda svaku utakmicu reagirati, bit će kao hokej na ledu, završit će utakmica a da neće biti poznat rezultat. Pa će se čekati par dana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike