igraju prljavo / Argentinci Šariću izbili šest zubiju, Lafayetteu potres mozga

Image
Foto: AP Images

Hrvatski košarkaši ostvarili je pobjedu u drugom kolu SP-a u Španjolskoj nad Argentinom, no po svemu sudeći skupo su je platili. Argentinci su cijeli susret odigrali u poprilično grubom tonu, pa je tako Lafayette doživio lakši potres mozga, dok je Šariću izbijeno šest zubiju.

31.8.2014.
18:14
AP Images
VOYO logo

Hrvatski su reprezentativci skupo platili pobjedu nad Argentinom u drugom kolu košarkaškog SP-a u Španjolskoj. 

Dario Šarić u sjajnoj je predstavi postigao 16 koševa i upisao 9 skokova, a i u obrambenoj je fazi bio prilično učinkovit, ne dopustivši svom čovjeku Nocioniju da se popne iznad 11 koševa. Ipak, Šarić je prilikom jednog duela dobio udarac laktom usred kojeg mu je izbijeno čak šest zubi. Šarić je zatražio zamjenu, no nije to Darija spriječilo da se kasnije vrati na teren i pruži dodatni doprinos na putu ka drugoj pobjedi Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi hrvatski reprezentativac, Oliver Lafayette je pak, prilikom nezgodnog pada i udarca glavom o teren, morao ranije napustiti teren i više se nije vraćao u igru. Ipak, već dotad Lafayette je sa 11 poena i devet asistencija također dao značajan doprinos igri naše reprezentacije.

Nema sumnje, baš kako je rekao kapetan Ukić, timski rad danas je presudio, igrači su među sobom gotovo ravnomjerno rasporedili broj koševa, a Argentina svakako spada u gornji dom reprezentacija na ovom SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavi li Hrvatska u ovakvom ritmu i ne dopusti li da se ponove 'crne rupe' kakvih je ionako previše bilo u susretu s Filipinima, sigurno je kako od njih do kraja turnira možemo očekivati velike stvari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo