Blanki Vlašić iz Italije stigle 'opasne prijetnje'

Najbolja talijanska skakačica u vis Antonietta Di Martino unatoč lakšoj ozljedi uvjerena je da će spremna dočekati dva velika natjecanja ovog ljeta na kojima do sada nije osvajala odličja.

1.5.2012.
10:56
VOYO logo

Pobjednica lanjskog Europskog dvoranskog prvenstva u atletici u Parizu, 33-godišnja talijanska visašica Antoinetta Di Martino, najavila je kako silno želi kolekciji medalja pridodati dvije koje nedostaju, s europskog prvenstva na otvorenom, te s Olimpijskih igara.

Prošlog mjeseca u Istanbulu bila je jedini talijanski predstavnik koji se popeo na pobjednički podij osvajanjem srebrne medalje skokom preko 195 centimetara. Dva je puta stizala do odličja na svjetskim prvenstvima na otvorenom, uključujući i broncu na posljednjem, prošle godine u Daeguu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razočaravajućih rezultata na posljednja dva europska prvenstva na otvorenom ovog se ljeta u Helsinkiju Di Martino konačno nada medalji.

Trenutno se talijanska atletičarka oporavlja od lakše ozljede koju je zaradila prilikom zagrijavanja na treningu na Kanarskim otocima prošlog tjedna, no u njenom su taboru sigurni da će zdrava dočekati najvažnija natjecanja ove sezone na kojima će biti jedna od glavnih konkurentica Blanke Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo