DVIJE DVOJBENE SITUACIJE /

ANKETA: Je li sudac pokrao Rossonere?

Image
Foto: YouTube

Snimke koje su u srijedu počele kružiti internetom govore kako se utakmica prelomila uz prilično jak sudački vjetar u Barcelonina jedra.

13.3.2013.
13:10
YouTube
VOYO logo

S obzirom na pravilo gola u gostima, nogometaši Milana u utorak su gotovo do zadnjeg sučevog zvižduka na Nou Campu bili u igri za prolaz u četvrtfinale Lige prvaka.

Tek je gol JordijaAlbe uništio svaku nadu talijanskog prvoligaša, a naknadnom pameću možemo zaključiti kako je cijela utakmica zapravo odlučena u samo dvije minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimke koje su u srijedu počele kružiti internetom govore kako se to dogodilo i uz prilično jak sudački vjetar u Barcelonina jedra. Rasplet je započeo u 38. minuti kada je Niang u izglednoj poziciji pogodio vratnicu.

Nakon što se lopta odbila od okvira gola, do nje je došao Boateng čije je ubacivanje, čini se, rukom u kaznenom prostoru zaustavio Pique. Sudac ViktorKassai nije smatrao da se radi o prekršaju te je pustio da se igra nastavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko trenutaka kasnije Ambrosini je na svojoj polovici napravio kobnu pogrešku koju je neumoljivo kaznio Messi pogodivši za 2:0. Međutim, na YouTubeu je osvanula snimka koja sugerira da je u trenutku Iniestinog dodavanja Argentinac bio u zaleđu.

Teško je procijeniti vjerodostojnost snimke jer kamera nije bila u ravnini Milanove obrambene linije pa predlažemo da pogledate videoprilog i kažete što mislite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo