ABRAMOVIČ ŽELI POKAL LP / Ancelottiju 100 milijuna funti za redizajn Chelsea

Image

Polovica novca namijenjena je za kupnju Fernanda Torresa iz Liverpoola, a želja su i Aguero, Maicon,Schweinsteiger, te vratar.

18.3.2010.
8:46
VOYO logo

Nakon ranog ispadanja iz Lige prvaka, gazda Chelsea Roman Abramovič još više je zagrizao da od londonske momčadi napravi europskog prvaka. Rus je odmah nakon šokantnog ispadanja u osmini finala u utorak navečer priopćio menadžeru Carlu Ancelottiju da je njegova funkcija neupitna u klubu, a dan kasnije mu je rekao da ima na raspolaganju 100 milijuna funta za izgradnju momčadi koja će biti sposobna osvojiti Ligu prvaka.

Polovica novca namijenjena je za kupnju Fernanda Torresa iz Liverpoola, Abramovičevu veliku želju, piše The Sun.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Carlo uživa potpuno povjerenje Abramoviča. To dokazuje i novac koji je gazda spreman potrošiti na pojačanja, novac koji nismo vidjeli iz vremena kada je momčad vodio Jose Mourinho", rekao je izvor iz Chelsea dodajući:

"Roman vjeruje da je Carlo pravi čovjek za posao i dao mu je sve što je potrebno za ponovnu izgradnju momčadi. Vjerujemo da ovaj sastav treba "svježe krvi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A "svježu krv" na papiru ima i trener Ancelotti, na listi poželjnih nogometaša su Torres, Sergio Aguero, Maicon, Bastian Schweinsteiger te vratar poput Sergia Asenja iz madridskog Atletica. Talijan želi potpisati ugovore s bar dva "velika" nogometaša. 

No, neće biti samo kupovine. S nekim nogometašima raskinut će se ugovori. Portugalski reprezentativac Deco izrazio je želju za odlaskom što će mu biti ispunjeno. Želju za odlaskom iskazao je i Joe Cole, a novi klub mogu potražiti Hilario, Paulo Ferreira i Juliano Belletti. Ukoliko ne prihvati novi jednogodišnji ugovor Nicolas Anelka naći će se u izlogu za prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carlo Ancelotti ima zadatak i pripremiti nekolicinu nogometaša iz omladinskog pogona za prvi sastav.

Uz igrački redizajn, spremaju se promjene i u stručnom stožeru, ali i medicinskom osoblju. Ponajviše zbog ozljeda i dugih izbivanja s travnjaka Michaela Essiena, Ashleya Colea i Josea Bosingwe, nogometaša bez kojih Chelsea nije tako ubojita momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo