'petarda' u mreži cornelle / Ancelotti s rezervnom momčadi do 17. pobjede u nizu

Image
Foto: AP Images

Nogometaši Reala potvrdili su plasman u osminu finala Kupa Kralja nakon što su u uzvratu na svom Bernabeu s 5-0 nadigrali trećeligaša Cornellu i s ukupnih 9-1 prošli među 16 najboljih.

3.12.2014.
8:43
AP Images
VOYO logo

Europski prvak Real Madrid nastavlja svoj nezaustavljivi pohod. U sinoćnjem uzvratu Kupa Kralja talijanski je strateg Carlo Ancelotti na teren poslao praktički rezervnu momčad, u kojoj nije bilo Ronalda, Benzeme, Balea i i još mnogih imena koja su inače sastavni dio udarne momčadi, no trećeligašu Cornelli su svejedno utrpali pet komada i upisali impresivnu 17. pobjedu u nizu.

Pogotke su za Kraljevski klub postigli James Rodriguez (16, 34), Isco (33), Chicharito (60) i Jese Rodriguez (78), a gosti su svoju najbolju priliku za gol na Bernabeu propustili već u 14. minuti kada je Boniquet promašio kazneni udarac. Real je igrao bez Luke Modrića, Cristiana Ronalda i Garetha Balea, a ovo im je čak 17. uzastopna pobjeda u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je svoju utakmicu 16-tine finala odigrao unaprijed jer kao europski prvak sudjeluje na Svjetskom klupskom prvenstvu koje 10. prosinca započinje u Maroku.

U prvim utakmicama 16-tine finala odigranim u utorak espanyol je u gostima pobijedio drugoligaša Alaves s 2-0, dok su trećeligaš Alcoyano i Athletic Bilbao igrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo