slučaj iz prosinca / Amerikanci istražili: McGregor je optužen za silovanje

Image
Foto: AP Images

To nije razlog, kaže Irčeva glasnogovornica, zbog kojeg je prekinuo karijeru

27.3.2019.
8:11
AP Images
VOYO logo

Connor McGregor iznenadio je sportsku javnost objavivši kraj profesionalne karijere.

McGregor šokirao javnost i objavio kraj karijere!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30-godišnji Irac napisao je na društvenim mrežama da se više neće boriti te da odlazi u mirovinu, a iako poseban razlog (još) nije dao, američki New York Times izašao je s pričom da bi to mogao biti optužba za silovanje.

Radi se o prosincu prošle godine kada je to već dospjelo u javnost jer ga je žrtva, mlada majka u 20. godinama koja je (bila) u vezi s drugim muškarcem, prijavila uz objašnjenje kako su završili u hotelu i konzumirali opijate, a potom ju je borilačka zvijezda i pretukla. Potom je sve zatihnulo sve da bi sada Amerikanci opet sve osvježili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njihovim informacijama McGregor je u prvom mjesecu uhićen u Dublinu, brzo i pušten bez optužnice, a na sve se referirala borčeva glasnogovornica Karen Kessler.

"Riječ je o priči koja kruži već neko vrijeme i nije nam jasno kako se sada pojavila u medijima. Pretpostavka kako Conorovo umirovljenje ima ikakve veze s tim je apsolutno kriva. Hoće li se Conor boriti u budućnosti, to će ovisiti o tome hoće li doći do stanje u kojem se borce cijeni prema njihovoj vrijednosti, njihovim vještina, uloženom trudi i predanosti sportu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irski borac trenutno se nalazi u SAD-u, a u domovini navodno nije bio već neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo