SENZACIJA U BIRMINGHAMU / Ajla Tomljanović šokirala braniteljicu naslova

Image
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Tomljanović se u glavni ždrijeb turnira u Birminghamu probila kroz kvalifikacije, a da joj igra na travnatoj podlozi odgovara, potvrdila je i protiv Oudin.

10.6.2013.
13:44
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska tenisačica Ajla Tomljanović plasirala se u 2. kolo WTA turnira u Birminghamu, ona je u susretu 1. kola s uvjerljivih 6-3, 6-1 svladala prošlogodišnju pobjednicu ovog turnira, Amerikanku Melanie Oudin nakon samo 57 minuta igre.

Tomljanović se u glavni ždrijeb turnira u Birminghamu probila kroz kvalifikacije, a da joj igra na travnatoj podlozi odgovara, potvrdila je i protiv Oudin. Dvoboj je bio izjednačen do 3:3 u prvom setu, a zatim je Tomljanović osvojila osam gemova zaredom i stigla do prednosti od 6-3, 5-0.

Bio je ovo prvi međusobni susret Tomljanović i Oudin. U 2. kolu Tomljanović će igrati protiv prve nositeljice turnira, Belgijke Kirsten Flipkens.

Osim Tomljanović, na turniru u Birminghamu u ponedjeljak će nastupiti još dvije hrvatske igračice. Donna Vekić za suparnicu u 1. kolu ima Talijanku Camillu Giorgi, a Mirjana Lučić-Baroni će igrati protiv Čehinje Karoline Pliskove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo