NAPALI GA 'NAVIJAČI' / Ahmad Sharbini dobio po glavi

Image

Skupina mladića prvo je počela vrijeđati braću Sharbini, a jedan od njih je Ahmadu prišao sleđa i udario ga u glavu. Zatim su se svi razbježali.

23.8.2009.
14:07
VOYO logo

OPATIJA - Večer uoči jadranskog derbija između Rijeke i Hajduka, manja skupina mladića zaskočila je pred opatijskim hotelom Adriatic novopečene hajdukovce, braću Sharbini, te su ih stali vrijeđati. Jedan od njih prišao je Ahmadu i sleđa ga udario u glavu, a zatim su se svi, kada su shvatili da su braća u društvu nekolicine svojih prijatelja iz Rijeke, razbježali.

Ahmad nije teže ozlijeđen i vjeruje da će bez problema nastupiti na utakmici protiv svog dojučerašnjeg kluba. "Ma nisam ozlijeđen, nego razočaran. To su ti 'junaci'. Udaraju kukavički. Sleđa. Klasika...", rekao je Ahmad Sportskim novostima. Kaže da je jednog od napadača prepoznao, ali da ništa neće prijavljivati policiji, jer ne želi imati nikakvog posla s takvim kukavicama. Jedino ga boli što, nakon svega što je dao Rijeci, od njezinih navijača dobiva - batine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se dogodio u subotu oko 22 sata, nakon što su se Sharbinijevi s prijateljima vraćali s pića prema hotelu u kojem su odsjeli s ostalim hajdukovcima.

Tajnik Armade Denis Povh osudio je napad za kojeg kaže da "sigurno nije način iskazivanja nezadovoljstva zbog izdaje kluba, koje je očito prisutno u cijeloj regiji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo