PROBIJEN ISTOČNI FRONT / Agüero odveo City do vrijedne pobjede u Moskvi

Image
Foto: AP

Uoči utakmice Englezi su prosvjedovali zbog stanja terena, a menadžer Cityja Manuel Pellegrini čak je izjavio kako je 'sramota što se jedna utakmice Lige prvaka igrala na takvom travnjaku'.

23.10.2013.
20:09
AP
VOYO logo

MOSKVA - U prvom susretu 3. kola D skupine nogometne Lige prvaka Manchester City je na gostovanju pobijedio moskovski CSKA 2-1.

Ruski prvak je odlično otvorio utakmicu i u 32. minuti je poveo golom ZoranaTošića nakon asistencije KeisukeaHonde. Međutim, 'Građani' su do konca prvog dijela okrenuli rezultat, a oba gola zabio je SergioAguero. Prvo je u 34. minuti izjednačio na asistenciju Davida Silve, a potom je u 42. minuti na asistenciju Negreda doveo engleski sastav u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku utakmice City je mogao i uvjerljivije slaviti, no niti CSKA nije bio bez prilika, međutim više nije bilo golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je igrana na Himki Areni usprkos očajnom stanju travnjaka. Uoči utakmice Englezi su prosvjedovali zbog stanja terena, a menadžer Cityja ManuelPellegrini čak je izjavio kako je 'sramota što se jedna utakmice Lige prvaka igrala na takvom travnjaku'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Bayern sa šest bodova koliko ima i Manchester City, no Bavarci imaju utakmicu manje. CSKA ima tri boda, a Viktorija je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo