100 DANA DO POČETKA SP-A: / Njemačka i Brazil su za kladionice broj jedan, Vatreni iza Argentine

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Branitelji naslova Nijemci i peterostruki prvaci Brazilci glavni su favoriti.

6.3.2018.
12:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ostalo je još točno 100 dana do početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Stoga, pravo je vrijeme za pogled prema kladionicama. Prema većini Vatreni su deseti favoriti za osvajanje naslova. Koeficijent da će Hrvatska sljedeće godine u Rusiji postati svjetski prvak kreće se, prema stranici Oddschecker, između 22 i 40, a u većini kladionica iznosi 33.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelji naslova Nijemci i peterostruki prvaci Brazilci glavni su favoriti. Iza njih su Francuzi, Španjolci, Artentinci, Belgijci, Englezi, Portugalci i Urugvajci. Od ostalih suparnika Vatrenih Nigerija je 20. favorit, a Island 21. Prije odlaska u Rusiju izabranici Zlatka Dalića odradit će niz prijateljskih ogleda. Već ovog mjeseca na rasporedu su utakmice s Peruom i Meksikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isprobat ćemo neke stvari: moramo pripremiti dva modela igre do Svjetskog prvenstva. Neću odustati od onih 4-2-3-1, kako smo igrali protiv Grčke, jer je to za nas najpovoljnije, ali moramo pripremiti i defenzivniji plan kakav će nam trebati protiv primjerice Argentine, možda čak i s tri stopera. Odluku ću donijeti kroz razgovor s igračima", poručio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo