Srbin Travolta i Amerikanac De Niro opet ratuju (VIDEO)

Na sreću, samo na filmu

Još jedno holivudsko ostvarenje o zlim Srbima i dobrim Amerikancima trebalo bi uskoro da se pojavi u američkim bioskopima. Ovaj film, verovatno, nećete gledati u Srbiji ali informaciju objavljujemo čisto da se zabeleži da je Holivud napravio još jedan sličan film.

Film “Killing Season” (Sezona ubijanja) govori o dvojici ratnih veterana iz Bosne, Srbina i Amerikanca.

Amerikanca glumi Robert De Niro koji tumači lik Bendžamina Forda, koji se nakon rata u BiH vraća u Ameriku i odlazi u kolibu na Stenovitim planinama kako bi se malo odmorio i zaboravio sve.

Zaplet počinje kada u šumu dolazi Srbin čudnog srpskog imena i prezimena Emil Kovač. Njega tumači poznati nam lik iz Brilijantina, Džon Travolta.

Radnja je klasična, kao i u svim sličnim ostvarenjima. Srbin i Amerikanac imaju neraščišćene račune, pa se onda sukobljavaju i na kraju filma otkrivaju mračne tajne.

Inače, Travolta je krajem prošle godine boravio u Bosni zbog istraživanja za svoj novi film. Očigledno da nije istražio da među Srbima nije baš često ime Emil a da nam se prezimena obično završavaju na ić. Al šta zna Travolta ko su Srbi.

Film je režirao Mark Stiven Džonson, dok je scenario napisao Evan Doerti. U američkim bioskopima “Killing Season” biće od 12. jula.

Povratak na Net.hr