Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
Auto
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Film
FILMSKA PREPORUKA
/
Donosimo 7 briljantnih filmova Angeline Jolie koje treba pogledati
FILMSKA PREPORUKA
/
Donosimo 7 briljantnih filmova Angeline Jolie koje treba pogledati
JUBILARNI 30.
/
Sarajevo film festival privukao brojne zvijezde: Hrvatski kandidat diskvalificiran
JUBILARNI 30.
/
Sarajevo film festival privukao brojne zvijezde: Hrvatski kandidat diskvalificiran
JAKO SE PROMIJENILA
/
Linda Hamilton i dalje je sinonim za kultni film 'Terminator': Evo kako danas izgleda
JAKO SE PROMIJENILA
/
Linda Hamilton i dalje je sinonim za kultni film 'Terminator': Evo kako danas izgleda
PRODALA PRAVA NA KNJIGU
/
Britney Spears snima film? Marc Platt dolazi kao režiser
PRODALA PRAVA NA KNJIGU
/
Britney Spears snima film? Marc Platt dolazi kao režiser
NABIJEN EMOCIJAMA
/
Stigao teaser filma o Draženu Petroviću! 'Nadam se da će ljudi shvatiti'
NABIJEN EMOCIJAMA
/
Stigao teaser filma o Draženu Petroviću! 'Nadam se da će ljudi shvatiti'
U OSIJEKU
/
Poznati holivudski glumac pridružio se snimanju filma Jakova Sedlara
U OSIJEKU
/
Poznati holivudski glumac pridružio se snimanju filma Jakova Sedlara
HASSANOVI RATOVI
/
Usred Bejruta Hassan masno opsovao na hrvatskom: 'Oprostite velečasni, morao sam...'
HASSANOVI RATOVI
/
Usred Bejruta Hassan masno opsovao na hrvatskom: 'Oprostite velečasni, morao sam...'
'ČOVJEK KOJI NIJE MOGAO ŠUTJETI'
/
Tko je bio Tomo Buzov? Heroj iz Kaštela za kojeg ne bismo znali da nije filmskog festivala u Cannesu
'ČOVJEK KOJI NIJE MOGAO ŠUTJETI'
/
Tko je bio Tomo Buzov? Heroj iz Kaštela za kojeg ne bismo znali da nije filmskog festivala u Cannesu
NA FILMSKOM FESTIVALU
/
Hrvatski film 'Čovjek koji nije mogao šutjeti' osvojio Zlatnu palmu!
NA FILMSKOM FESTIVALU
/
Hrvatski film 'Čovjek koji nije mogao šutjeti' osvojio Zlatnu palmu!
MIKS NEMOGUĆEG
/
Kako je RTL-ov stručnjak shvatio da je Pulp Fiction jedan od najboljih filmova ikada
MIKS NEMOGUĆEG
/
Kako je RTL-ov stručnjak shvatio da je Pulp Fiction jedan od najboljih filmova ikada
LEGENDARNA GLUMICA
/
Meryl Streep dobila Zlatnu palmu u Cannesu: 'Mislila sam da je moja karijera gotova'
LEGENDARNA GLUMICA
/
Meryl Streep dobila Zlatnu palmu u Cannesu: 'Mislila sam da je moja karijera gotova'
Back to black
/
Alkohol, depresija i ikona glazbe. Film o Amy Winehouse podijelio kritičare: 'Uzdahnula sam od užasa''
Back to black
/
Alkohol, depresija i ikona glazbe. Film o Amy Winehouse podijelio kritičare: 'Uzdahnula sam od užasa''
TRAGEDIJA NA SNIMANJU
/
Ovo je žena osuđena za ubojstvo snimateljice na setu 'Rusta'. Glumcu Alecu Baldwinu napunila je pištolj
TRAGEDIJA NA SNIMANJU
/
Ovo je žena osuđena za ubojstvo snimateljice na setu 'Rusta'. Glumcu Alecu Baldwinu napunila je pištolj
'IZUZETNO DOBRA POZICIJA'
/
U pulskoj Areni snima se SF film: Uzbudljiva priča o djevojci koja živi u ruševinama amfiteatra
'IZUZETNO DOBRA POZICIJA'
/
U pulskoj Areni snima se SF film: Uzbudljiva priča o djevojci koja živi u ruševinama amfiteatra
77. PO REDU
/
Oppenheimer trijumfirao na BAFTA-i, a ovo je sve najvažnije s dodjele britanskih Oscara
77. PO REDU
/
Oppenheimer trijumfirao na BAFTA-i, a ovo je sve najvažnije s dodjele britanskih Oscara
Djevojčica koja je utjelovila Paulinu P.
/
Najveća zvijezda Zlatnog Studija 11 godišnja Katja Matković u Direktu
Djevojčica koja je utjelovila Paulinu P.
/
Najveća zvijezda Zlatnog Studija 11 godišnja Katja Matković u Direktu
TRAGIČAN KRAJ POTRAGE
/
Glumac u Oscarom nagrađenom filmu 'Parazit' pronađen mrtav u automobilu u Seulu
TRAGIČAN KRAJ POTRAGE
/
Glumac u Oscarom nagrađenom filmu 'Parazit' pronađen mrtav u automobilu u Seulu
NEKE SU PRILIČNO BIZARNE
/
9 stvari iz filma 'Sam u kući' koje vjerojatno niste znali: Pesci je Culkina ugrizao za prst, a nekoga je skoro ugušio - golub
NEKE SU PRILIČNO BIZARNE
/
9 stvari iz filma 'Sam u kući' koje vjerojatno niste znali: Pesci je Culkina ugrizao za prst, a nekoga je skoro ugušio - golub
SNIMIO FILM
/
Ivica Kostelić progovorio o jedrenju po oceanu i otkrio što supruga misli o njegovim opasnim avanturama
SNIMIO FILM
/
Ivica Kostelić progovorio o jedrenju po oceanu i otkrio što supruga misli o njegovim opasnim avanturama
'POROTNIK 2'
/
Za njega su godine uistinu samo broj: Clint Eastwood ne staje. Iako ima 93 godine, snima novi film
'POROTNIK 2'
/
Za njega su godine uistinu samo broj: Clint Eastwood ne staje. Iako ima 93 godine, snima novi film
LEŽERNOST VS. ELEGANCIJA
/
'Želja' je okupila celebrity Hrvate: Franka Batelić se itekako istaknula u haljini koja je naglasila njezinu perfektnu figuru
LEŽERNOST VS. ELEGANCIJA
/
'Želja' je okupila celebrity Hrvate: Franka Batelić se itekako istaknula u haljini koja je naglasila njezinu perfektnu figuru
PRVI REGIONALNI STAND UP FILM
/
Romantična komedija 'Nešto slatko' će vas očarati humorom: Sve se komplicira kada marketinški guru propusti let
PRVI REGIONALNI STAND UP FILM
/
Romantična komedija 'Nešto slatko' će vas očarati humorom: Sve se komplicira kada marketinški guru propusti let
SVATKO DANAS MOŽE SNIMATI
/
Sjećate li se priče transrodnih prostitutki u Los Angelesu tijekom jednog Božića? Film je poseban zbog jednog aspekta
SVATKO DANAS MOŽE SNIMATI
/
Sjećate li se priče transrodnih prostitutki u Los Angelesu tijekom jednog Božića? Film je poseban zbog jednog aspekta
Sjećate li se Jasne Nanut?
/
Vodila je kontroverznu emisiju, nestala s malih ekrana pa sedam godina radila na novom velikom projektu
Sjećate li se Jasne Nanut?
/
Vodila je kontroverznu emisiju, nestala s malih ekrana pa sedam godina radila na novom velikom projektu
TUGA U HOLLYWOODU
/
Preminuo Burt Young, nezaboravni Rockyjev pomoćnik. Sylvester Stallone neutješan: 'Mom dragom prijatelju...'
TUGA U HOLLYWOODU
/
Preminuo Burt Young, nezaboravni Rockyjev pomoćnik. Sylvester Stallone neutješan: 'Mom dragom prijatelju...'
IMA NAJVEĆE ŠANSE
/
Hoće li ovaj slavni glumac postati novi James Bond? U ovom trenutku je glavni favorit za nasljedstvo Daniela Craiga
IMA NAJVEĆE ŠANSE
/
Hoće li ovaj slavni glumac postati novi James Bond? U ovom trenutku je glavni favorit za nasljedstvo Daniela Craiga
24 GODINE KASNIJE...
/
Sjećate li se Vicky iz Američke pite? Nakon dugo vremena pojavila se u javnosti i šokirala izgledom: Što joj se dogodilo?
24 GODINE KASNIJE...
/
Sjećate li se Vicky iz Američke pite? Nakon dugo vremena pojavila se u javnosti i šokirala izgledom: Što joj se dogodilo?
OPTUŽILA ESTRADNOG MENADŽERA
/
Udovica Tome Zdravkovića: 'Od emitiranja filma 'Toma' nisam dobila ništa. Nisam čitala ugovor, vjerovala sam mu'
OPTUŽILA ESTRADNOG MENADŽERA
/
Udovica Tome Zdravkovića: 'Od emitiranja filma 'Toma' nisam dobila ništa. Nisam čitala ugovor, vjerovala sam mu'
mreža skrivenih obiteljskih tajni i zločina
/
Triler koji nam pokazuje drugu stranu medalje nostalgije za Jugoslavijom: Jeste li spremni za 'Trag divljači'?
mreža skrivenih obiteljskih tajni i zločina
/
Triler koji nam pokazuje drugu stranu medalje nostalgije za Jugoslavijom: Jeste li spremni za 'Trag divljači'?
'NAJSEKSI ŽENA U HOLLYWOODU'
/
Dua Lipa briljirala u špijunskom filmu zbog kojeg je postala plavuša: 'Gledat ću ovaj film samo zbog nje'
'NAJSEKSI ŽENA U HOLLYWOODU'
/
Dua Lipa briljirala u špijunskom filmu zbog kojeg je postala plavuša: 'Gledat ću ovaj film samo zbog nje'
MISTERIOZAN NESTANAK
/
Sjećate li se dječaka iz filma 'Beethoven'? Nema ga već 17 godina, a nitko ne zna gdje je...
MISTERIOZAN NESTANAK
/
Sjećate li se dječaka iz filma 'Beethoven'? Nema ga već 17 godina, a nitko ne zna gdje je...
PREMIJERA
/
Održana je premijera domaćeg krimića: Film su dolaskom podržali slavni glumci
PREMIJERA
/
Održana je premijera domaćeg krimića: Film su dolaskom podržali slavni glumci
'ČUVARI FORMULE'
/
Bjelogrlić snimio film o jugoslavenskoj atomskoj bombi: Eksperimentiranje je dovelo do fascinantnog napretka
'ČUVARI FORMULE'
/
Bjelogrlić snimio film o jugoslavenskoj atomskoj bombi: Eksperimentiranje je dovelo do fascinantnog napretka
UH, NASTRADALO LICE
/
Popularna glumica doživjela nezgodu na setu i završila u bolnici: 'Ovo nije način na koji sam htjela završiti...'
UH, NASTRADALO LICE
/
Popularna glumica doživjela nezgodu na setu i završila u bolnici: 'Ovo nije način na koji sam htjela završiti...'
SVE JE MOGUĆE
/
Bruce Willis će se na velikom ekranu pojaviti posljednji put? Sve ovisi o jednoj osobi
SVE JE MOGUĆE
/
Bruce Willis će se na velikom ekranu pojaviti posljednji put? Sve ovisi o jednoj osobi
ODUŠEVILA SVE
/
Margot Robbie pokazala skriveni talent za koji rijetki znaju: Video ima više od 7 milijuna pregleda
ODUŠEVILA SVE
/
Margot Robbie pokazala skriveni talent za koji rijetki znaju: Video ima više od 7 milijuna pregleda
ZAŠTO UVIJEK ON!?
/
Ponovno su mu to učinili na filmskom platnu! Obožavatelji slavnog glumca 'poludjeli': 'Je*eno sam bijesan'
ZAŠTO UVIJEK ON!?
/
Ponovno su mu to učinili na filmskom platnu! Obožavatelji slavnog glumca 'poludjeli': 'Je*eno sam bijesan'
DOBRODOŠLI NA PLANINU
/
Stižu značajne promjene: Motovun Film Festival odlazi u povijest, izabrana nova lokacija
DOBRODOŠLI NA PLANINU
/
Stižu značajne promjene: Motovun Film Festival odlazi u povijest, izabrana nova lokacija
ZAVODLJIVA NA PREMIJERI
/
Severina zasjenila ostale poznate dame: U 'izrezanoj' kreaciji istaknula nikad bujniji dekolte, isklesan trbuh, ali i...
ZAVODLJIVA NA PREMIJERI
/
Severina zasjenila ostale poznate dame: U 'izrezanoj' kreaciji istaknula nikad bujniji dekolte, isklesan trbuh, ali i...
'NIKAD VIŠE'
/
Nicolas Cage otkrio što je najodvratnije što je ikad učinio za ulogu: 'Napravio sam to dvaput'
'NIKAD VIŠE'
/
Nicolas Cage otkrio što je najodvratnije što je ikad učinio za ulogu: 'Napravio sam to dvaput'
NAJVEĆI BLAGDAN SE BLIŽI...
/
Donosimo vam deset filmskih klasika koje za Uskrs obavezno morate pogledati
NAJVEĆI BLAGDAN SE BLIŽI...
/
Donosimo vam deset filmskih klasika koje za Uskrs obavezno morate pogledati
'ZAVRŠIO SAM SCENARIJ'
/
Tarantino najesen namjerava snimiti svoj posljednji film: 'Sve glasine koje su kružile samo su nagađanja!'
'ZAVRŠIO SAM SCENARIJ'
/
Tarantino najesen namjerava snimiti svoj posljednji film: 'Sve glasine koje su kružile samo su nagađanja!'
ŠTO SE STVARNO DOGODILO?
/
Chuck Norris otkrio istinu o epskoj borbi s Bruce Leejem koji ga je usporedio djetetom: 'Postoji jedna scena...'
ŠTO SE STVARNO DOGODILO?
/
Chuck Norris otkrio istinu o epskoj borbi s Bruce Leejem koji ga je usporedio djetetom: 'Postoji jedna scena...'
KAKO JE 'PUKLA' RUSIJA?
/
Svi pričaju o medvjedu na bijelom, a promašili su pravo značenje: Alegorija je to o Kremlju natopljenom američkim kokainom
KAKO JE 'PUKLA' RUSIJA?
/
Svi pričaju o medvjedu na bijelom, a promašili su pravo značenje: Alegorija je to o Kremlju natopljenom američkim kokainom
TEŠKO BI JE PREPOZNALI
/
Jugoslaviju su zapanjili njezini obznaženi trenuci na filmu: Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi legendarna hrvatska glumica
TEŠKO BI JE PREPOZNALI
/
Jugoslaviju su zapanjili njezini obznaženi trenuci na filmu: Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi legendarna hrvatska glumica
OČI U OČI S UBOJICOM
/
'Satima sam u zatvoru razgovarala sa Zavadlavom. Osigurali su mi prostoriju u kojoj sam bila sama s njim. I ne, nije bio vezan'
OČI U OČI S UBOJICOM
/
'Satima sam u zatvoru razgovarala sa Zavadlavom. Osigurali su mi prostoriju u kojoj sam bila sama s njim. I ne, nije bio vezan'
ERIC ROBERTS U HRVATSKOJ
/
Hollywoodske zvijezde snimaju film u Baranji, brat Julije Roberts kaže da je isto kao u Hollywoodu: 'Svi misle da ima razlike, ali nema'
ERIC ROBERTS U HRVATSKOJ
/
Hollywoodske zvijezde snimaju film u Baranji, brat Julije Roberts kaže da je isto kao u Hollywoodu: 'Svi misle da ima razlike, ali nema'
Holivud u Zagrebu
/
Teško je glumcima kad trebaju bježati od eksplozija!
Holivud u Zagrebu
/
Teško je glumcima kad trebaju bježati od eksplozija!
Filmski set
/
Sudar auta i tramvaja - druga perspektiva koju je u Zagreb donjela Holivudska produkcija!
Filmski set
/
Sudar auta i tramvaja - druga perspektiva koju je u Zagreb donjela Holivudska produkcija!
FILMSKI SET
/
Holivudska produkcija snima sudar tramvaja i auta na Trgu bana Jelačića
FILMSKI SET
/
Holivudska produkcija snima sudar tramvaja i auta na Trgu bana Jelačića
Film | Stranica
1
Film | Stranica
2
Film | Stranica
3