Pokloni za svaku prigodu / Znamo što pokloniti za svaku prigodu na koju ćete biti pozvani ove jeseni

Image
Foto: Branimir Kralj

Ulaskom u ljetno razdoblje godine polako se počinju puniti društveni kalendari za rujan i listopad, što znači da ćemo svoje mjesto za stolom imati na mnogim jesenskim vjenčanjima, krstitkama, promocijama i rođendanima.

26.6.2024.
11:43
Branimir Kralj
VOYO logo
Image
Foto: Iva Komesar

Zlatna i srebrna numizmatička kovanica “Konturna kravata”

Prije odlaska na zasluženi odmor pripremite se i dočekajte svečanost spremni

s idealnim poklonom kojim ćete bliskim ljudima uljepšati slavlje. Ako varirate između toga da nemate ideja što darovati i toga da želite nešto malo drugačije, kreativnije i posebnije, adresa koja će pomiriti sve vaše želje i težnje u jedno je ona Hrvatske kovnice novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Branimir Kralj

Ana Divković, mag.art.

Image
Foto: Branimir Kralj

Nikola Vudrag, univ.bacc.art.

Hrvatska kovnica novca uz optjecajni novac proizvodi i prigodni kovani novac, zlatnike i srebrnjake, kao i zlatne i srebrne medalje. Kroz godine se istaknula kao destinacija za kupovinu poklona koji su univerzalno dobro prihvaćeni, ali i dugoročno pamtljivi, bezvremenski i vječni. Na darovnom asortimanu Hrvatske kovnice novca, svoj su dizajnerski otisak ostavili poznati hrvatski kipari, koji su ovu tradiciju darivanja u Hrvatskoj ne samo sačuvali od zaborava, već ju i ponovno učinili aktualnom, suvremenom i prilagođenom željama potrošača današnjice.

Image
Foto: Branimir Kralj

Zlatna medalja “Krštenje“

Image
Foto: Branimir Kralj

Zlatna medalja “Crkva sv. Marka“

Prigodni pokloni za svaku prigodu na koju ste pozvani

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Hrvatsku kovnicu novca možete pokloniti trajno, bilo da vam je na rasporedu nečije vjenčanje, rođenje, krštenje, rođendan ili diploma.
Svaka od ovih kategorija sadrži proizvode kojima ćete zajedno s dragim osobama proslaviti trenutak zajedničkog okupljanja, ali i darivati ih nečime što ima trajnu vrijednost i što će ih zauvijek podsjećati baš na taj trenutak.

Image
Foto: Iva Komesar

Srebrna medalja „Vjenčanje“

Image
Foto: Iva Komesar

Srebrna medalja „Križ“

Zlatnici i srebrnjaci te zlatne i srebrne medalje iz ponude, dolaze s prigodnim motivima vezanim uz samu svečanost ili simboliziraju značajne ličnosti i važna postignuća iz hrvatske povijesti. Ideja njihova darivanja je da nemate puno dodatnog posla: proizvodi dolaze zapakirani u elegantne kutije s certifikatom kojeg svojim potpisom ovjerava guverner Hrvatske narodne banke. Tako u ponudi Hrvatske kovnice novca brzo i jednostavno pronalazite konkretan poklon koji će slavljenicima uljepšati njihovu svečanost, ali i svaki idući dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvorite vječnu uspomenu s obitelji i prijateljima. Učiniti to možete u web trgovini Hrvatske kovnice novca i na sljedećim prodajnim mjestima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo