Saznajte! / Zašto su spomenari savršen poklon za svakog člana obitelji

Image

U današnjem svijetu prepunom tehnologije i digitalnih interakcija lako je zaboraviti na važnost fizičkih uspomena. Sitne dragocjenosti koje čuvamo, priče koje volimo slušati od naših baka i djedova ili mali trenutci koje dijelimo s roditeljima – sve su to srca naših obitelji koja možemo sačuvati u spomenarima za buduće generacije.

2.7.2024.
9:46
VOYO logo

Zašto su spomenari važni?

Spomenari su mostovi između prošlosti i budućnosti. Kroz povijest ljudi su bilježili važne trenutke svojih života u dnevnicima, albumima i pismima. Ti su zapisi bili način da sačuvaju svoja sjećanja i prenesu priče na buduće generacije. Zato je misija Čuvara uspomena jednostavna – želimo pomoći ljudima da sačuvaju i podijele svoje najdragocjenije trenutke. Naši spomenari za baku, djeda, mamu i tatu pomno su osmišljeni kako bi postali nezamjenjiva mjesta za čuvanje vaših obiteljskih priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenari za svakog člana obitelji

Naši spomenari omogućuju svakom članu obitelji da zabilježi svoje jedinstvene priče i sjećanja. Samo se prisjetite koliko su bake i djedovi važni u životima unuka i koliko biste vi uživali čitajući priče iz njihovih života. Zamislite koliko će oni uživati ispunjavajući svoje spomenare, prisjećajući se trenutaka iz svojeg djetinjstva, mladosti i obiteljskog života. Osim što će zapisati svoje uspomene, sigurno će podijeliti i neke mudrosti koje su skupili tijekom godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terapijski učinak pisanja

Redovito zapisivanje uspomena u spomenar može biti i iznimno terapeutsko jer nam pomaže kad se prisjetimo nekih sjećanja i osjećaja. Pisanje omogućuje proradu emocija i pomaže nam da bolje razumijemo prošle događaje. Ili da se prisjetimo onih koje smo zaboravili – primjerice priča iz djetinjstva koje pamte samo vaši mama i tata. Oni su sigurno svjesni zašto je važno ostaviti zapise o svojem životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što naši spomenari sadržavaju?

Svaki spomenar – Mamin, Tatin, Bakin i Djedov – sadržava do 18 poglavlja s više od 200 pitanja koja su pomno osmišljena kako bi izvukla najdragocjenije uspomene i priče, a ovdje možete pogledati kako izgledaju u stvarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako tražite savršen poklon za baku, djeda, mamu ili tatu, naši spomenari su nezamjenjivi čuvari vaših najdražih sjećanja. Zato posjetite našu stranicu i otkrijte ljepotu čuvanja uspomena na www.cuvariuspomena.hr.

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo