Zabavite se i provjerite svoje znanje prije mature

Riješite kviz na Facebooku i ostvarite popust od 20 posto na kupnju priručnika za maturu. Priprema za ispit državne mature nikad nije bila zabavnija i lakša.

16.2.2015.
10:39
VOYO logo

Izaberite jedan ili više školskih predmeta, riješite kviz na Facebooku (www.facebook.com/SkolskaKnjiga) i ostvarite popust od 20 posto na kupnju priručnika za maturu.

https://www.facebook.com/SkolskaKnjiga/app_1557474667825529

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovori na pitanja ne moraju biti točni! S riješenim zadacima dobivate kod za kupnju priručnika po sniženoj cijeni u knjižarama Školske knjige do 31. ožujka.

Riješeni kviz (ili više njih!) osigurat će vam popust na priručnike iz hrvatskog jezika, matematike, engleskoga, njemačkoga, talijanskoga i francuskog jezika, psihologije, politike i gospodarstva, povijesti, geografije, biologije, kemije, fizike i likovne umjetnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Školska se knjiga pobrinula za to da priprema za državnu maturu ne bude pretežak teret maturantima i njihovim roditeljima, pripremivši 14 priručnika koji učenicima znatno olakšavaju obnavljanje i učvršćivanje znanja potrebnog za uspješno polaganje ispita državne mature. Svi priručnici usklađeni su s ispitnim katalozima Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO-a).

Ako tražite sigurnu potporu u svladavanju napora na kraju srednjoškolskog obrazovanja, i ovaj put bez imalo dvojbi možete dati povjerenje Školskoj knjizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ispite iz obveznog dijela mature neprocjenjivo je vrijedan priručnik iz hrvatskog jezika s cjelovitim pregledom pitanja i zadataka iz teorije i povijesti književnosti, hrvatskog jezika i jezičnog izražavanja.

Valja naglasiti da priručnik sadržava odgovore na sva ponuđena pitanja čime se omogućuje samovrjednovanje znanja. Ujedno sadržava i ogledni primjerak ispitnog testa identičan onome na državnoj maturi iz hrvatskog jezika. Sve to maturantima omogućuje da se na državnoj maturi susretnu s gradivom oblikovanim u poznate i uvježbane tipove pitanja i zadataka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatna knjižica pod nazivom „Esej za 5…” pomoći će učenicima da, slijedeći savjete iz priručnika, usavrše svoje umijeće pisanja eseja na državnoj maturi te da s lakoćom oblikuju i druge važne tekstove, poput seminarskih radova i referata.

Priručnik iz matematike prvi je cjeloviti priručnik za polaganje tog predmeta na državnoj maturi za obje razine. Obuhvaća matematički repetitorij s pojmovima, pravilima i formulama te zadatke razvrstane u pet područja: brojevi i algebra, funkcije, jednadžbe i nejednadžbe, geometrija i modeliranje. Sadržava i mnoštvo riješenih primjera i zadataka te primjere oglednih ispita za obje razine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podjednaka je pozornost posvećena i stranim jezicima među kojima kao primjer ističemo engleski. Priručnik sadržava pet kompletnih testova koji obuhvaćaju sva područja ispitivanja: čitanje, pisanje, slušanje i govorenje. Sadržava i rješenja i upute za rješavanje različitih tipova zadataka te iznimno korisne CD-ove. Sličan je princip primijenjen i na francuski, njemački i talijanski jezik te niz drugih predmeta koje maturanti mogu birati na ispitu državne mature.

Vodeća hrvatska nakladnička kuća, koja svoj ugled na području izdavaštva gradi više od 60 godina, svjesna je odgovornosti prema učenicima, nastavnicima i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je korisno znati da njezini priručnici za maturu imaju odobrenje Agencije za odgoj i obrazovanje što znači da se u školama mogu primjenjivati kao pomoćna nastavna sredstva te da ih profesori smiju preporučiti učenicima.

Školska knjiga nudi sve što je potrebno da se brzo i lako pripremite za državnu maturu. Učinite to na vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROVJERITE SVOJE ZNANJE. ZABAVITE SE. PLANIRAJTE BUDUĆNOST S OSMIJEHOM.

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo