Saznajte kako! / Vrhunski vodič za odabir dječjih kreveta i kreveta na kat

Image
28.6.2024.
8:07
VOYO logo

Odabir savršenog kreveta za vaše dijete uključuje više od pukog odabira komada namještaja. Radi se o pronalaženju kreveta koji odgovara njihovim potrebama, pruža sigurnost i nadopunjuje uređenje vašeg doma. Bez obzira tražite li krevet za jednu osobu, krevet na kat ili dječji krevet, ovaj će vam vodič pomoći da donesete pravu odluku.

Vrste dječjih kreveta

 1. Kreveti za jednu osobu: idealni za malu djecu koja prelaze iz kolijevke. Dolaze u različitim izvedbama i često uključuju opcije za pohranu kako bi se povećao prostor.
 2. Kreveti na kat: savršeni za braću i sestre koji dijele sobu. Kreveti na kat štede prostor i mogu učiniti spavanje zabavnim.
 3. Visoki i srednje visoki kreveti: povišeni kreveti s prostorom ispod za stolove, igrališta ili spremišta. Izvrsni su za maksimalno korištenje prostora malih prostorija.

Ključna razmatranja pri odabiru kreveta

 • Sigurnost: Pripazite da krevet zadovoljava sigurnosne standarde. Za krevete na kat potražite čvrste ljestve i zaštitne ograde. Izbjegavajte krevete s oštrim rubovima ili dijelovima koji mogu izazvati ozljede.
 • Veličina: Uzmite u obzir dob i rast vašeg djeteta. Krevet bi trebao trajati nekoliko godina, pa se odlučite za onaj koji može izdržati skokove rasta.
 • Materijal: Odaberite izdržljive materijale poput punog drveta ili metala. Ovi materijali otporni su na habanje i osiguravaju dugovječnost.
 • Spremište: Kreveti s ugrađenim spremištem pomažu održavati sobu urednom. Potražite krevete s ladicama, policama ili spremištima ispod kreveta.
 • Dizajn: uskladite krevet s dekorom dječje sobe - neutralnim bojama osiguravate fleksibilnost prilikom uređenja sobe
Image

Prednosti kreveta na kat

 1. Ušteda prostora: Kreveti na kat idealni su za male sobe, nudeći dva prostora za spavanje u prostoru jednog.
 2. Svestranost: Neki kreveti na kat mogu se razdvojiti u dva odvojena kreveta, nudeći fleksibilnost kako vaša djeca rastu.
 3. Faktor zabave: Kreveti na kat često dolaze sa značajkama poput tobogana, šatora ili ljestava za penjanje, što ih čini zabavnima i privlačnima za djecu.

Savjeti za sigurnost kreveta na kat

 • Zaštitne ograde: Provjerite ima li gornji krevet zaštitne ograde sa svih strana kako biste spriječili padove.
 • Sigurnost ljestvi: Ljestve trebaju biti čvrste i sigurno pričvršćene. Naučite djecu da ih koriste na siguran način.
 • Prikladnost za dob: Gornji ležaj prikladan je za djecu stariju od šest godina. Mlađa djeca trebaju koristiti donji ležaj.
 • Veličina madraca: Koristite ispravnu veličinu madraca kako biste spriječili otvore u kojima bi se dijete moglo zarobiti.
 • Redovite provjere: Periodično provjeravajte ima li na krevetu labavih vijaka ili slomljenih dijelova kako biste održali sigurnost.

Odabir pravog kreveta za vaše dijete uključuje ravnotežu između sigurnosti, udobnosti i stila. Bilo da se odlučite za krevet za jednu osobu ili krevet na kat, osigurajte da zadovoljava sigurnosne standarde i odgovara potrebama vašeg djeteta. Kreveti na kat posebno nude odlična rješenja za uštedu prostora i zabavne značajke, što ih čini popularnim izborom za obitelji. Uvijek uzmite u obzir izdržljivost dječjih kreveta, mogućnosti pohrane i dizajn kako biste stvorili udoban i funkcionalan prostor za spavanje za svoje dijete. Ulaganje u pravi krevet ne samo da će vašem djetetu osigurati dobar san, već će pridonijeti i dobro organiziranoj i elegantnoj sobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo