Doct aplikacija / Recite zbogom čekaonicama, vrijeme je za online liječnika!

Image

Ne da vam se sjediti u čekaonici, pa odgađate posjet liječniku - jer nije ništa ozbiljno? Koliko ste puta o svojim simptomima pitali Google, pa naletjeli na svakakve rezultate? Sve vam je ovo poznato?

5.12.2022.
0:01
VOYO logo

Ukoliko vam je dosta čekaonica, a ni dr. Google vas pretjerano ne oduševljava, instalirajte Doct aplikaciju i razgovarajte s liječnikom opće prakse putem video poziva.

Nije vam potreban prethodno zakazan termin niti morate čekati - aplikacija Doct dostupna je za iPhone, Android i Huawei uređaje i omogućuje vam da samo u nekoliko trenutaka nazovete liječnika i dobijete savjet ili drugo mišljenje. Prvi mjesec korištenja je besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je i kako funkcionira Doct aplikacija?

Doct je online platforma koja omogućuje spajanje pacijenata i liječnika putem video poziva. Na usluzi su vam hrvatski licencirani liječnici opće medicine i dostupni su svaki dan, 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

Nakon svake vaše online posjete liječniku, tj. svakog poziva - liječnici sastavljaju kratku zabilješku o posjeti, a liječnici imaju uvid u vaš zdravstveni karton u aplikaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraživanja pokazuju da je za odlazak liječniku i pregled koji obično traje oko šest minuta potrebno odvojiti oko dva sata vremena (organizacija, putovanje, čekanje), a čak 70% slučajeva može biti uspješno tretirano putem video poziva.

Doct je izuzetno koristan u slučaju odlaska na put, kada nemate pristup liječniku, a potreban vam je savjet te u udaljenim i teško dostupnim područjima (ukoliko ste na otoku, u slabo naseljenom području, ukoliko ste nautičar, terenski radnik) pa i za vrijeme Covid pandemije - kada je odlazak liječniku bio popraćen brojnim poteškoćama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svrha Docta je učiniti zdravstvenu skrb pristupačnijom. Želimo olakšati život našim korisnicima. Nikome se ne sjedi u čekaonici ako to baš nije nužno potrebno, a 70% posjeta liječniku uspješno se može obraditi online.

Naša je misija digitalizacijom liječničke posjete učiniti bržima i jednostavnijima. Naši liječnici će vam pružiti podršku u svim medicinskim pitanjima: mogu vas savjetovati kako se sami liječiti, ponuditi drugo mišljenje u vezi s postojećom dijagnozom, preporučiti specijalistu ili dati savjete o lijekovima koje trenutno uzimate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira o kojem se problemu radi, naši liječnici pružit će iznimno profesionalan i kvalitetan savjet. U narednih par mjeseci otvaramo platformu za liječnike specijaliste i korisnici će moći rezervirati termin sa specijalistima i plaćati samo po pozivu. Mišljenja smo da ćemo ovime uvelike pomoći korisnicima Docta da brzo dođu do kvalitetnih savjeta i mišljenja specijalista, te da svoje zdravlje nikada više ne stave na čekanje. ” kazao je Alen Pecirep, direktor Docta.

Tko su liječnici na Doctu?

Liječnici koji rade na Doct platformi su licencirani liječnici u području opće medicine te imaju višegodišnje iskustvo u radu s pacijentima. Od liječnika na Doctu možete tražiti savjet i mišljenje, a oni će vas usmjeriti i dati odgovore na sva vaša pitanja, u bilo koje doba dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doct je dostupan u vidu mjesečne ili godišnje online pretplate. Možete se pretplatiti na paket za jednu osobu (Osobni)  ili odabrati obiteljski paket (dvoje odraslih i djeca do 18 godina). Cijena Osobnog paketa je 45 kn mjesečno, a cijena Obiteljskog paketa iznosi 90 kuna mjesečno. Za godišnje plaćanje ostvaruje se 20% popusta. Prvih mjesec dana korištenja Docta je besplatno. Instalirajte Doct i zatražite savjet od liječnika, bez čekanja i gubljenja vremena u čekaonicama. 

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo