„Diši morski zrak“ / Stigla maska s morskom soli iz Jadrana! U njoj se lakše diše, evo gdje se prodaje

Već se neko vrijeme u Zagrebu, a i po ostalim svjetskim metropolama mogu vidjeti valovi hrvatskog brenda Salt and Checker

27.9.2021.
8:34

Radi se o jedinstvenim maskama koje sadrže dodatak jadranske morske soli. „Diši morski zrak“ maske pojavile su se na tržištu ovog proljeća i sudeći prema potražnji, već su postale svojevrstan „must-have“ proizvod u Hrvatskoj. Ova četveroslojna maska dizajnirana je tako da olakšava disanje, a sol je utkana između slojeva kako bi se što bolje očuvale njezine blagodati te kako bi njezin učinak što duže trajao.

Kroz cijelu ljudsku povijest, sol je imala važnu ulogu za očuvanje zdravlja i upravo drevno iskustvo blagotvornog utjecaja morskog zraka potaknulo je ideju kreiranja ove jedinstvene maske koja u sebi objedinjuje antibakterijska, antivirusna i antiupalna svojstva soli. Uz osobnu životnu priču, gdje su sami svjedočili blagotvornim učincima morske soli na zdravlje, osnivači ovog mladog brenda htjeli su svakoj osobi pružiti tu mogućnost.

To što je priroda Hrvatskoj podarila jednu od najrazvedenijih obala na svijetu s tisućama otoka i kristalno čistim morem, uz osobno iskustvo, potaknuli su tim entuzijasta da krenu s ovom pričom. S jesenskim danima i povratkom svakodnevnim obavezama, više vremena provodimo u zatvorenim prostorima. Na nošenje maske smo se naviknuli, no bitno je razmisliti i kako dišemo i dišemo li na kvalitetan način. Tim Salt and Checkera i o tome je vodio računa, stoga su masku dizajnirali tako da su njezine obje strane izrađene od najfinijih, prirodnih materijala kako bi omogućili udobnu primjenu.

Uz dodatak čiste morske soli iz Hrvatske, ona pomaže  zaštititi  dišni sustav od virusa, alergena i štetnih čestica. Salt and Checker planira lansirati nekoliko novih proizvoda i svi će oni biti izrađeni na bazi jadranske morske soli. Ideja iza svih njihovih proizvoda je da se poboljša kvaliteta disanja, a dok čekate novitete, priuštite si dašak zdravlja koje se krije iza prepoznatljivih valova ovih maskica. Svoju „Diši morski zrak“ maskicu možete nabaviti u hrvatskim ljekarnama ili putem internetske stranice saltandchecker.hr.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali