Novo na tržištu / Najčvršći držač mobitela za automobil: olakšava vam navigaciju tijekom vožnje, ima rotaciju od 360°, te se može pričvrstiti na bilo koju površinu

Image

Držač mobitela u automobilu je danas neophodan

5.3.2023.
0:05

Tijekom putovanja automobilom, često ćemo posegnuti za GPS aplikacijama, informacijama o prometu, glazbom ili pak omiljenim podcastom. No, dok se vozite, rukovanje mobitelom ne samo da je nezgodno, već je i jako opasno.

Srećom su se na tržištu pojavili sve bolji i bolji držači mobitela za automobil koji će nam značajno olakšati život.

Stoga obavezno isprobajte novi višenamjenski držač za mobitel Holdio - možete ga pričvrstiti, ne samo u automobil, nego i na bilo koji stol, policu, prečku i ručku. Postavite svoj mobitel pod kojim god kutom vam odgovara i uživajte u gledanju omiljeniih sadržaja, bilo kad i bilo gdje.

Tijekom velikih prometnih gužvi i dugih čekanja, vaša omiljena videa možete gledati na mobitelu. Iznimno čvrst i pouzdan, na Holdio se možete u potpunosti osloniti i tijekom vožnje po neravnoj cesti.

Izuzetno je koristan jer vam omogućava da držite vaš telefon nadohvat ruke i koristite ga na siguran način tijekom vožnje.

Koristite ga bilo gdje u vašem domu

Želite iznenaditi svog partnera kuhanjem novog jela koje ste pronašli na internetu, ali vaš telefon postaje mokar i prljav dok leži na kuhinjskom stolu.

Ne možete ležerno slijediti recept te kuhanje odjednom postane frustrirajuće. Srećom, sad imate mogućnost postavljanja Holdio držača na bilo koju ravnu površinu u vašoj kuhinji, tako da možete neometano koristiti mobitel na najlakši mogući način.

Pregršt je ideja kako vam Holdio može poslužiti. Zaspite uz svoju omiljenu emisiju ili glazbu. Umirite svoje dijete uz njegov omiljeni crtić. Višestruki kutovi gledanja i rotacija od 360° pružaju neograničene mogućnosti gledanja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Napravite savršeni selfie ili streamajte video

Holdio je potpuno praktičan i jednostavan za korištenje. Pronađite savršeni krajolik, pričvrstite telefon na držač i snimite savršene selfije. Lako se pričvršćuje na većinu ravnih površina. Osim toga, mnogo ćete se lakše fotografirati s cijelom obitelji.  Snimite  uspomene s putovanja, rođendana, godišnjica i posebnih prigoda.

Holdio podržava vodoravno i okomito prebacivanje zaslona, a kut se može podesiti po želji. Tako je lako razgovarati s prijateljima satima bez potrebe za držanjem mobitela u ruci.

Izdržljiv, stabilan i čvrst

Holdio držač je pogodan za sve mobilne telefone. Može se koristiti na svim mjestima gdje se može postaviti i stegnuti. Treba li vam još razloga da isprobate ovaj novi držač koji se pojavio na tržištu krajem prethodne godine?

Postavite svoj mobitel u Holdio držač i stvorite nezaboravne uspomene s putovanja

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Holdio držač mobitela, i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

shimmer fallback
shimmer fallback

NAPOMENA: Popust na ovaj set je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Holdio držača mobitela.

Holdio, prijenosni držač mobitela - savršen suputnik u vašim avanturama!